Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:257797
 
Author:
Evaluation:
Published: 30.04.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 21 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Eiropas Savienība globalizācijas apstākļos    4
1.1.  Eiropas Savienības ekonomiskie izaicinājumi    6
1.2.  Eiropas Savienības politiskie izaicinājumi    9
1.3.  Eiropas Savienības drošības izaicinājumi    11
1.4.  Eiropas Savienības dabas aizsardzības izaicinājumi    13
1.5.  Eiropas Savienības institucionālie izaicinājumi    14
  Secinājumi    17
  Izmantotā literatūra    18
Extract

Eiropas Savienība ir 27 valstu apvienība, kas darbojās uz valstu starpā noslēgtu līgumu pamata. Šajos līgumos ir noteikti svarīgākie Eiropas Savienības mērķi, politikas un darbības instrumenti, tiesību sistēma, institūcijas un to loma lēmumu pieņemšanas procesā. Eiropas Savienība pati par sevi ir politiskā un ekonomiskā organizācija, ka arī tā ir reģionālā organizācija, kurai ir liela ietekme uz visu Eiropas reģionu un pastarpināta ietekme uz politiskiem un ekonomiskiem procesiem citos pasaules reģionos.1
Referāta tēma ir „Eiropas Savienības izaicinājumi un globalizācija” un šī tēma patlaban ir ļoti aktuālā, jo Eiropas Savienība, kā reģionālā organizācija sastopas ar daudziem izaicinājumiem, kuri ir raksturīgi mūsdienu politiskai iekārtai. Līdz ar to ir ļoti svarīgi apskatīt iespējamus Eiropas Savienības izaicinājumu nākotnē globalizācijas apstākļos.
Šī referāta mērķis ir noskaidrot Eiropas Savienības izaicinājumus nākotnes perspektīvā globalizācijas apstākļos. Līdz ar to referātam arī ir izvirzīta hipotēze, kura skan sekojoši: Eiropas Savienība nākotnē var satapties ar ekonomiskiem, politiskiem, drošības, dabas aizsardzības un institucionāliem izaicinājumiem. Referāta gaitā šī hipotēze šī hipotēze var būt pieradīta un arī var būt nepastiprināta.
Šajā referātā, pirmkārt, tiks aplūkota Eiropas Savienība un šis organizācijas darbība globalizācijas apstākļos. Otrkārt, tiks aplūkoti iespējami Eiropas Savienības nākotnes izaicinājumi, kuri var skart ekonomiskus, politiskus, drošības, dabas aizsardzības un institucionālus jautājums. Treškārt, referātā beigās tiks izdarīti secinājumi, kur tiks rezumēta visa sniegta informācija par iespējamiem Eiropas Savienības nākotnes izaicinājumiem, ka arī tiks izdarīts secinājums par to, vai referāta sākumā izvirzīta hipotēze ir pierādījusies vai tomēr nē.
Referāta labākām rezultātam tiks aplūkoti atšķirīgi viedokli par Eiropas Savienības iespējamiem izaicinājumiem, lai varētu izdarīt optimālus secinājumus, balstoties uz dažādiem viedokļiem par iespējamiem Eiropas Savienības izaicinājumiem tā, lai šis viedoklis nebūtu subjektīvs, bet lai šis viedoklis, vairāk balstoties uz dažādu profesionāļu viedokļiem kopā ar manu personisko viedokli. …

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register