Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:906290
 
Author:
Evaluation:
Published: 04.04.2006.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 5 units
References: Not used
Extract

1.Degvielu imports kopumā palielinās, un palielinās arī importētās vienības cena.
2.Motorbenzīna imports sevišķi pieaudzis 2004. gada aprīlī (par 70%) un 2005. gada jūnijā (dubultojies) – tieši pirms lielajiem cenu lēcieniem. Gandrīz visos gadījumos pēc lielajiem iepirkumiem importētās motorbenzīna vienības vērtība būtiski paaugstinājusies.
3.2005. gada pirmajā pusgadā motorbenzīns ievests par 1,2% mazāk kā 2004. gada pirmajā pusgadā, importētā benzīna kopējā vērtība pieaugusi par 24%, bet vienas importētā motorbenzīna vienības cena pieaugusi par 26%.
4.Dīzeļdegvielas imports turpina pieaugt, arī dīzeļdegvielas importa apjomi bija lielāki 2004. gada aprīlī, 2005. gada janvārī un jūnijā, un tam ir saistība ar dīzeļdegvielas importa vienības cenas pieaugumu.
5.Lielākais benzīna apjoms ievests no Lietuvas, arī no Somijas un Norvēģijas, nedaudz no Dānijas Slovēnijas un Baltkrievijas. Eksportu no Krievijas CSP 2003. un 2004. gadā neuzrāda.
6.Dīzeļdegvielu visvairāk ieved no Baltkrievijas un Lietuvas, arī no Krievijas. Dīzeļdegvielas importa tirgus ir mainīgs, un 2004. gadā tas ir paplašinājies.
7.Datus par degvielu eksportu CSP nepublicē. Informācija par degvielu eksportu iegūta no CSP speciāli sagatavota pārskata par 2004. gadu.
8.Benzīnu no Latvijas eksportē uz Šveici, Moldovu, Ukrainu (A95) un Igauniju, Lietuvu un Ukrainu (A98 un augstākas markas benzīnu).
9.Dīzeļdegvielas eksporta tirgus 2004. gadā ir paplašinājies (16 valstis plus neuzskaitītas valstis), lielākais eksporta apjoms ir uz Lietuvu un nezināmām valstīm, bet saņēmēju valstu vidū ir arī Malta, Kipra, Gibraltārs, Taizeme.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register