Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:261032
 
Author:
Evaluation:
Published: 02.05.2012.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Gatavojot ēdienu ļoti svarīgi pareizi izvēlēties recepti, ieņemot vērā produktu esamību virtuvē. Ēdiena kvalitāte ir atkarīga no produktu izvēles un labas sagatavošanas. Pirms sāc darbu, jāizplāno savu laiku, jāsakārto darbarīkus un izraudzītos produktus, Jāzina, ka katram ēdienam ir savas īpatnības, gan produktu izvēle, gan sagatavošana. Ēdienam jāsatur ne tikai nepieciešamas uzturvielas, bet tam jābūt arī izskatīgam, smaržīgam un ēstgribu rosinošam. Un garšvielas nedrīkst nomākt pamatproduktu garšu, tām tikai tā jāizceļ.
Lai pareizi sabalansētu uzturu gan produktu ķīmiskais sastāvs, gan uzturvielu izmaiņas produktu glabāšanas un pārstrādes laikā. Lai uzturs būtu pareizs, jācenšas panākt, lai ēdiena sagatavošanas laikā pēc iespējas mazāk mainītos produktos esošas uzturvielas.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register