Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:369584
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.02.2021.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Used
Extract

NOBEIGUMS
Reklāma ir informācijas līdzeklis, lai piesaistītu uzmanību, izraisītu interesi, padarītu kaut ko (preci, uzņēmumu, pakalpojumu) populāru. Reklāmai tiek izmantota prese, televīzija, radio, vitrīnas, plakāti, preču iesaiņojums, firmas zīmes utt.
Pirms uzņēmējs sāk reklāmas darbu, viņam ir jānoskaidro šādi jautājumi: ko reklamēt, kas ir reklamējamais objekts (konkrēta prece, uzņēmums, informācija par preču pārdošanu, pakalpojumiem, paziņojums par izpārdošanu u.tml.), kāpēc reklamēt, kāds ir reklāmas mērķis (informējošā, atgādinošā vai pārliecinošā reklāma). Reklāmas mērķiem jābūt iespējami skaidri noformulētiem, lai tos varētu ņemt par pamatu reklāmas veida un izplatīšanas līdzekļu izvēlei. Jānoskaidro kas ir reklāmas auditorija jeb mērķa tirgus? (mājsaimnieces, pusaudži, mednieki, biznesmeņi utt). Katrai auditorijai ir savi reklamēšanas noteikumi, tāpēc jāpārzina reklāmas adresātu psiholoģija. Jāizanalizē cik daudz naudas uzņēmējs var atvēlēt reklāmai, kā arī kāds būtu piemērotākais reklāmas līdzeklis jeb reklāmas nesējs, ko izvēlas atbilstoši mērķa auditorijai, kā arī kāds varētu būt reklāmas teksts?
Veicot šo darbu autore secina:
1. Informāciju par reklāmu, potenciālie klienti var saņemt informāciju par precēm un pakalpojumiem vairākos veidos- no personīgajiem kontaktiem (paziņas, biznesa partneri, kolēģi, draugi, kaimiņi utt.), no iesaiņojuma informācijas — pati prece sevi reklamē, no profesionāļu komentāriem (informācija no neitrāliem avotiem, — ekspertu komentāri žurnālos, patērētāju avīzes, žurnāli, speciālistu konsultācijas), no reklāmām.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register