Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:291183
 
Evaluation:
Published: 20.11.2006.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
  SITUĀCIJA UZŅĒMUMĀ    4
  PAKALPOJUMI UN TO IZMAKSAS    5
  DELFI    5
  APOLLO    6
  LATNET    7
  IZVĒLE    8
  SECINĀJUMI    9
  INFORMĀCIJAS IEGUVES AVOTI    10
Extract

Mūsdienīgs un moderns uzņēmums vairs nevar veiksmīgi darboties bez interneta tīkla pakalpojumiem. Interneta tīkla pakalpojumu un iespēju loks ir tik plašs un visaptverošs, ka katrs uzņēmums tur var atrast ko sev izdevīgu un noderīgu.
Lai tīklu izmantotu pilnībā ir vajadzīgs pilns klāsts visjaunākās aparatūras un jaudīgs(ātrs) pastāvīgais pieslēgums, - šie prieki maksā ļoti dārgi un ne katrs uzņēmums var atļauties izdot tik lielu naudu un maksāt milzīgo abonenta maksu. Bet tas arī nav nepieciešams, jo lai paņemtu no interneta tikai to, kas ir vajadzīgs, nebūt nav jāpērk visa dārgā aparatūra un ātrie pieslēgumi. Protams vajadzības var būt dažādas un, atkarībā no tām, izmaksas par interneta tīkla pakalpojumiem var svārstīties no pāris latiem līdz pāris tūkstošiem latu mēnesī.
Izdarot secinājumus no iepriekš minētā, ir jāatzīst, ka mums, kā topošiem uzņēmējiem ir jābūt spējīgiem orientēties šādās situācijās un izvēlēties visoptimālāko variantu. Viena no šādām situācijām ir raksturota manā darbā.Situācija uzņēmumā

Uzņēmums ir vidējs ar nelielu (6 datoru) vienranga lokālo tīklu. Viens dators ir aprīkots ar 32kb/s modemu, visi datori ir aprīkoti ar internetam nepieciešamo programmatūru.
Vajadzība pēc interneta pakalpojumiem uzņēmumā nav visai liela, galvenokārt ir jābūt nodrošinātai iespējai ērti nosūtīt un pieņemt elektronisko pastu(e-mail) un izmantot internetu kā pieeju bankas pakalpojumiem (internetabanku). Apvienojot šīs vajadzības, varētu secināt, ka interneta tīkla patēriņš varētu būt aptuveni 30 minūtes dienā (sestdienu un svētdienu neskaitot). Ar šādu interneta patēriņu visizdevīgākais pieslēguma veids būtu iezvanpieeja (izmantojot ciparu līniju)…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register