Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:939298
 
Author:
Evaluation:
Published: 09.06.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 6 units
References: Used
Extract

Novācot kafiju no kafijas koka zariem ogas tiek saliktas 60-litrīgos grozos. Izsijātās ogas mazgā betona muldās vai speciāli paredzētās mašīnās. Mazgāšanas procesā gatavās ogas atdalās no vecām un sausām ogām. Izmazgātās ogas tiek novietotas uz lielām betona terasēm, kur tās tiek kaltētas 15-20 dienas. Ir svarīgi, lai ogas nepāržūst, jo pretējā gadījumā tas saplaisā un zaudē savu vērtību. Atdalot kafijas graudus no čaulas tos saliek maisos un sūta uz uzņēmumiem, kur tos klasificē un veic nepieciešamos apstrādes procesus.[7] Visā kafijas transportēšanas ceļā šis ir vissvarīgākais periods, jo vēlāk, kad kafijas graudi ir izkaltēti un iepakoti kafija saglabājas ilgi. Gatavā produkcija, kas nonāk veikalos, iepakojumā var uzglabāties līdz pat četriem gadiem. [4]
Kafijas galvenais transportēšanas veids ir jūras ceļš.[6] Visērtākais iepakojums ir maiss. Maisa svars var būt no 60 – 70 kg tas ir atkarīgs no ražotājvalsts. [6] Šai precei maiss ir visērtākais, jo kafija ir berama viela, kura var ieņemt jebkuru formu. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register