Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:299235
 
Author:
Evaluation:
Published: 01.11.2021.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 10 units
References: Not used
Extract

Atsaucoties Talsu novada fonda aicinājumam iesaistīties akcijā „Skola soma” (palīdzēt pirmklasniekiem no maznodrošinātām ģimenēm sākt skolas gaitas), Ziemeļkurzemes NVO atbalsta centra un Starptautiskās sadarbības centra „Eiromāja” Talsos darbinieces akcijas atklāšanas pasākumā Talsos kopīgi ziedoja 25 latus ar vēlējumu – atbalstīt vienu bērnu kādā Talsu rajona mazajā skoliņā. Šādi akciju atbalstīja arī Talsu kafejnīcas „Martinelli” kolektīvs.
2005. gada nogalē Talsu novada fonds rīkoja akciju „Sveiciens Ziemassvētkos”, kuras ietvaros aicināja fonda dalībniekus, sadarbības partnerus un pašvaldības iegādāties Ziemassvētku kartiņas, ko īpaši šim mērķim bija sagatavojis fonds. Savus zīmējumus kartiņu izgatavošanai dāvināja vietējie iedzīvotāji. Ienākumi no pārdotajām kartiņām tika novirzīti neaizskaramā kapitāla veidošanai. Akcijas ietvaros neaizskaramais kapitāls pieauga par 438,55 latiem.
Ilgtermiņa sadarbība starp kopienas fondu un uzņēmumu Ilgtermiņa sadarbība starp kopienas fondu un uzņēmumu var veidoties, ja uzņēmums ziedo fondam naudu, ko fonds, savukārt, iegulda finanšu tirgū, un ik gadu daļa peļņas tiek izlietota kādam no projektu konkursiem. Bez tam ziedotājs var savu „fondu” ik gadu papildināt, tā palielinot sabiedrībai pieejamo nepieciešamo atbalstu.
Talsu novada fonds un SIA „O.Bāres Būvmateriāli” 2006. gadā noslēdza ilgtermiņa līgumu par sadarbību uzņēmuma labdarības aktivitāšu administrēšanā. Uzņēmums kopā ar Talsu novada fondu kopīgi izvērtē ikdienā saņemtos ziedojumu lūgumus un pieņem lēmumu par atbalstu. Vēlāk fonds veic atbalstīto projektu īstenošanas pārraudzību, kā arī sniedz pārskatu uzņēmumam par sasniegto. Līgums paredz iespēju, ka šīs sadarbības ietvaros Talsu novada fonds var vērsties pie uzņēmuma ar priekšlikumiem par atbalstāmajām iniciatīvām. Uzņēmums apmaksā šo fonda sniegto pakalpojumu.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register