Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:802477
 
Evaluation:
Published: 15.06.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  ANOTĀCIJA    2
  IEVADS    4
1.  LITERATŪRAS APRAKSTS    5
1.1.  KRIEVU TAUTAS NACIONĀLĀS VIRTUVES RAKSTUROJUMS    5
1.1.1.  Nacionālās virtuves attīstības vēsturiskie aspekti    6
1.1.2.  Ēdienu, dzērienu gatavošanas īpatnības    7
1.1.3.  Krievu tautas svētki un tradīcijas    12
1.1.4.  Cittautu ietekme uz krievu tautas nacionālo virtuvi    14
1.2.  SABIEDRISKĀS ĒDINĀŠANAS PIEDĀVĀJUMS    15
1.2.1.  Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma iedalījums    17
1.2.2.  Ēdienkartes izveides pamatprincipi    19
1.2.3.  Piedāvājuma ietekmējošo faktoru raksturojums    24
2.  OBJEKTS UN METODE    26
2.1.  LIEPĀJAS PILSĒTAS SABIEDRISKĀS ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    26
2.2.  PĒTĪJUMA METODES UN METODIKA    26
2.2.1.  SVID metode    26
2.2.2.  Aptaujas metode    28
2.2.3.  Ekspertatzinuma metode    29
3.  PĒTĪJUMA DAĻA    31
3.1.  LIEPĀJAS PILSĒTAS IEDZĪVOTĀJU ANKETĒŠANAS REZULTĀTI UN TO ANALĪZE    31
3.2.  LIEPĀJAS PILSĒTAS SABIEDRISKĀS ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMA ĒDIENKARŠU IZVĒRTĒJUMS    34
3.3.  EKSPERTĪZES REZULTĀTI UN TO ANALĪZE    35
Extract

. Bakalaura darbs” Krievu tautas nacionālā virtuve - sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu piedāvājums”, Liepājā.
Darbā teorētiskajā daļā analizēta viesmīlības nozare un produktu raksturojums, kā arī krievu tautas uztura tradīcijas un tās īpatnības.
Pēc Liepājas pilsētas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu ēdienkaršu izvērtējuma izmantojot SVID metodi, tika noskaidrots viedoklis par ēdināšanas uzņēmuma piedāvājumu, kas raksturojas kā vienveidīgs.
Lai iepazīstinātu Liepājas iedzīvotājus ar krievu tautas nacionālo virtuves ēdieniem, tika veikta Liepājas pilsētas iedzīvotāju aptauja.
Tika noskaidrots, ka Liepājas iedzīvotāji atpazīst slāvu virtuves ēdienus.
Pēc SĒU apmeklēšanas Liepājā 58% respondentu izteica vēlēšanos nobaudīt cittautu virtuves ēdienus. Tādēļ, tika izstrādātas specializētās ēdienkartes, kā sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma papildpiedāvājums esošajām ēdienkartēm.
Specializētās ēdienkartes pamatojas uz krievu tautas nacionālo virtuvi. To saturisko kvalitāti ekspertēja četri kompetenti eksperti, kuri norādīja, ka izstrādātās ēdienkartes ir veiksmīgi izmantojamas esošajos sabiedriskajos ēdināšanas uzņēmumos piedāvājuma pilnveidei un to attīstībai. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −5,98 €
Work pack Nr. 1193049
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register