Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:392080
 
Author:
Evaluation:
Published: 19.02.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Krīze - parasti mums nāk prātā cilvēki, kuri ir izmisuši, saņēmuši psihisku triecienu, zaudējuši prātu, atrodas paaugstinātas bīstamības apstākļos, ir it kā nedaudz "ķerti". Jo, galu galā, viņi taču atrodas krīzes situācijās.
Ja nu uz šādām krīzes situācijām vispār var attiecināt kādus vispārējus principus, tad viens no tādiem noteikti ir šāds: vairums cilvēku krīzes situācijās ir pilnīgi normāli. Vairums cilvēku krīzes situācijās pat ir spējīgi palīdzēt paši sev.
Un, ja tiek sniegta neliela palīdzība, vairums cilvēku spēj pārvērst krīzes situācijās izaugsmes iespējā. Tas praktiski nozīmē, ka ikviens cilvēks savas dzīves laikā nonāk kādās krīzes situācijās. Dažiem tādas nākas piedzīvot visai bieži. Tas nozīmē arī to, ka vairums ārkārtas gadījumu saistās ar "normāliem" cilvēkiem, kuri ir pēkšņi nonākuši kritiskās situācijās. Vairums krīzes situācijās nonākušo cilvēku līdzinās jums pašiem - tiem nav nopietnu psihisku traucējumu. Tas ir galvenais, kas jāņem vērā, risinot krīzes situācijas.
Iedomāsimies tādu vienkāršu situāciju kā atslēgu nozaudēšanu. Tas, protams, var būt kaitinoši, taču parasti arī ne vairāk. Bet zināmos apstākļos tas var izraisīt emocionālu krīzi.


Lūzuma punkts.

Lūzuma punkts ir katram cilvēkam. Ikvienam. Tāds ir ne tikai histēriskajai sievietei apavu veikalā. Taču cilvēki ir kompleksas būtnes un ikviens no mums ir tik individuāls, ka mūsu lūzuma punkti atšķiras no mūsu vecāku, bērnu vai tuvāko draugu lūzuma punktiem.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register