Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
3,99
You save:
0,64 (16%)
Discounted price*:
3,35
Purchase
Add to Wish List
ID number:433574
Author:
Evaluation:
Published: 06.11.2019.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Not used
Time period viewed: 2017.g. - 2018.g.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  SIA “CHOCOLETTE CONFECTIONARY” UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    4
1.1.  SIA “Chocolette confectionary” produkcijas raksturojums    4
1.2.  SIA “Chocolette Confectionary” ekonomiskie rādītāji un “zaļā” ražošana    5
2.  KVALITĀTES VADĪBA SIA “CHOCOLETTE CONFECTIONARY”    6
  SECINĀJUMI    8
  PRIEKŠLIKUMI    9
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    10
Extract

SECINĀJUMI
1. SIA “Chocolette confectionary” ir uzņēmums, kas ražo pirmo šokolādi pasaulē, kura satur divreiz mazāk kaloriju, pateicoties tam, ka nesatur kakao aizstājējus, mākslīgas krāsvielas un konservantus. Šī unikālā šokolāde jau ir saņēmumi vairāk kā 10 izgudrojumu patentus.
2. Uzņēmuma ražotne izveidota saskaņā ar augstākajiem Eiropas pārtikas ražošanas standartiem - BRC (Global Standard for Food Safety) , kas balstās uz produktu drošības un kvalitātes sertifikācijas programmu - riska analīze kritiskajos kontroles punktos, labas ražošanas prakses, labas higiēnas praksi, labu laboratorisko praksi.
3. Lai saglabātu savas produkcijas kvalitāti, tiek veikti iekšējie auditi, kas tiek rīkoti 1 reizi gadā un ārējie auditi, kuru periodiskums atkarīgs no iegūtā līmeņa, kas var būt vienu reizi gadā vai vienu reizi sešos mēnešos.
4. Uzņēmuma kvalitātes politika ir definēt pārtikas neatkarīguma politiku, kurā tiek definētas 3 pamatlietas – neatkarīgums, likumība un kvalitāte, ar kuru tiek iepazīstināti visi uzņēmuma darbinieki.
5. Darba efektivitātes un darbinieku kvalifikācijas nodrošināšanā un palielināšanā tiek izmantoti tādi instrumenti kā – kursi, iekšējās apmācības un darbinieku sapulces, kā arī darbinieki tiek aktīvi iesaistīti uzņēmuma lēmumu pieņemšanas procesā.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,02 €
Work pack Nr. 1374487
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Kvalitātes vadība SIA "Chocolette Confectionary"”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/433574

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register