Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:872874
 
Evaluation:
Published: 06.11.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Latvijas Kristīgais radio ieņem īpašu vietu starp mūsu valsts elektroniskajiem medijiem gan ar savu saturu, gan mērķauditoriju, gan arī ar savu sūtību, mērķiem un uzdevumiem. Kā rakstīts LKR Garīgās darbības programmā, “LKR galvenie mērķi: - palīdzēt izprast Bībeli kā Dieva vēsti cilvēcei; veicināt dažādu kristīgo konfesiju un kristiešu sadarbību.” Latvijas Kristīgais radio ir vienīgā raidstacija Latvijā, kas sevi apzīmē ar vārdu “kristīgais”, bez šī raidītāja ir vēl atsevišķi reliģiskas ievirzes raidījumi citās radio un televīzijas programmās, kā arī, protams, resursi Internetā.
Drīz Kristīgais radio atzīmēs savas pastāvēšanas deviņu gadu jubileju. Aizvadīto gadu vēsture ir bijusi meklējumu pilna, jo Latvijas Kristīgais radio ir ne tikai vienīgais, bet arī pirmais šāda tipa raidītājs Latvijas Republikā. Lidz ar to LKR dibinātāji uzskatāmi par sava žurnālistikas žanra pionieriem, celmlaužiem Latvijā.
Pasaulē draudzes un citas kristīgās organizācijas elektroniskos masu medijus savas vēsts pasludināšanai izmanto jau sen. Kristīgas ievirzes raidstacijas mūsdienās izmanto vismaz četrus formātus. Tie var būt pasvītroti reliģiski vai sekulārāki, vienas draudzes (konfesijas) raidītāji vai starpkonfesionāli, tajos var tikt izmantota dažāda tipa garīgā mūzika. Veidojot kristīgu raidstaciju šeit Latvijā, ļoti svarīgi bija izvēlēties mūsu apstākļiem piemērotāko raidstacijas formātu un muzikālo noformējumu. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register