Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:661500
 
Author:
Evaluation:
Published: 14.08.2008.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Used
Extract

Starpukltūru komunikācijas aspektu loma mūsdienu sabiedrībā pieaug arvien vairāk. Gan globalizācijas, gan dažādu kultūras grupu vēlme saglabāt savu neatkārtojamo identitāti rada dažnedažādas gan pozitīvas, gan negatīvas situācijas. Starpkultūru komunikācijas loma pieaug ne tikai biznesa un ekonomikas vidē, bet arī izglītības, kultūras un pat cilvēku attiecībās.
Starpkultūru komunikācija ir svarīga mūsdienu tik mainīgajā pasaulē. Un zināšanas par tās fenomeniem var veicināt izpratni par dažādiem mums apkārt notiekošiem faktoriem, veicināt tolerances veidošanos dažādu tautu, nāciju un kultūru starpā. Mazināt terora un karu iespējamības draudus. Un kopumā veidot labas attiecības ar dažādu tautu un kultūru pārstāvjiem ar mērķi paplašināt savu kā personības interešu un zināšanu loku.
Tādēļ turpmākajā darba gaitā tiks apskatīti dažādi satarpkultūru komunikācijas aspekti un koncepti. Tie tiks analizēti, izmantojot pieejamo teorētisko bāzi. Šie aspekti tiks skaidroti caur Kirgizstānas kultūrā pastāvošajiem fenomeniem un parādībām. Kā arī gan praktiski, gan teorētiski tiks salīdzināta Kirgizstānas un Latvijas kultūra caur dažādiem sociāliem, kultūras aspektiem: pārliecību, attieksmju, vērtību sistēmu pēc autora Gerta Hofštetes (Hofstede, 2001:29) piecām kultūras dimensijām, verbālās un neverbālās komunikācijas modeļiem. Tāpat apskatīti tiks galvenie kultūru rituāli un tradīcijas, attieksme pret reliģiju, galvenās ģimenes struktūras un citi sociālie notikumi un ikdienas aktivitātes. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register