Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:946906
 
Author:
Evaluation:
Published: 24.06.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 18 units
References: Not used
Extract

Darbības veids
Lattelekom ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Latvijā, un tas sniedz telekomunikāciju pamatpakalpojumus, datu pārraides, interneta un kontaktu centru pakalpojumus, kā arī integrētus telekomunikāciju un informācijas tehnoloģijas (IT) risinājumus.
Lattelekom SIA ir dibināts 1994. gadā. 51% Lattelekom pamatkapitāla pieder Latvijas Republikai, bet 49% – konsorcijam TILTS Communications, kas pieder Sonera Corporation meitasuzņēmumam Sonera Holdings B.V. 99,4% Sonera Corporation akciju pieder TeliaSonera.
Desmit darbības gadu laikā Lattelekom ir ieguldījis 470 miljonu latu telekomunikāciju infrastruktūras modernizēšanā. Lattelekom tīkls ir uzskatāms par Latvijas nacionālo bagātību, jo tā attīstībā netieši ir piedalījušies visi Latvijas iedzīvotāji.
2002. gadā Lattelekom vadība pieņēma stratēģisku lēmumu kļūt par klientu servisa uzņēmumu, lai nodrošinātu biznesa attīstības tempu pieaugumu un augstu klientu apkalpošanas līmeni. Uzņēmuma Lattelekom stratēģiskā prioritāte ir klientu apkalpošanas kvalitātes uzlabošana.
Viens no Lattelekom tēla veidošanas mērķiem ir parādīt, ka uzņēmuma pakalpojumi ir pieejami visiem iedzīvotājiem un uzņēmumiem Latvijā. Lattelekom piedāvā visdažādākos telekomunikāciju risinājumus, kas var palīdzēt cilvēkiem pilnībā īstenot savas iespējas mājās, ģimenē, kā arī darbā, mācībās un profesionālajā izaugsmē. Izstrādājot jaunus pakalpojumus, Lattelekom mērķis ir panākt, lai mūsdienīgie un sarežģītie saziņas un komunikāciju risinājumi būtu saprotami un viegli pielietojami un mūsu klienti varētu izmantot visu sev nepieciešamo – no tālruņa līnijas līdz pat piekļuvei bezvadu tīkliem. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register