Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:716522
 
Author:
Evaluation:
Published: 09.05.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 6 units
References: Not used
Extract

Disaharīdu maltozi C12 H22 O11 sauc arī par iesala cukuru. Maltoze ir sastopama diedzētos mieža graudos, kur tā veidojas kā starpprodukts, cietei hidrolizējoties par glikozi. Hidrolizējot maltozi, veidojas divas D-glikozes molekulas:

Maltoze + H2O 2D-glikoze

Maltoze kā cietes hidrolizēšanas starpprodukts, to lieto arī rūpniecībā, kas ir analogs dabā notiekošajam procesam.

(C6H10O5)n H2O (C6H10O5)x H2O C12H22O11 C6H12O6
Ciete amilāze dekstrīni amilāze maltoze a-glikozidāze glikoze


Maltozi izmanto alus un vīna rūpniecībā. Ražo arī iesala ekstraktu – vērtīgu pārtikas produktu, kura pamat sastāvdaļa ir maltoze. Izžāvētu iesalu samaļ, vāra kopā ar ūdeni, nofiltrē un iegūto saldo masu vāra, līdz iegūst atbilstošu konsistenci. Maltozi var tālāk hidrolizēt, lai iegūtu glikozi.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,98 €
Work pack Nr. 1154077
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register