Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:435958
 
Evaluation:
Published: 17.02.2009.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Definēt produktu    4
  Cena    6
  Vieta    7
  Produkta virzīšana tirgū    8
  Cilvēki    9
  Secinājumi    10
  Nobeigums    11
Extract

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ir lielākais brīvdabas muzejs Latvijā un ieņem nozīmīgu vietu Eiropas šādu muzeju vidū. Muzejs tāds, kāds tas ir tagad, izveidots 80 gadu laikā, tam iegūta noteikta uzticīga auditorija. Taču auditorija noveco, tāpat kā noveco muzeja darbinieku kolektīvs.
Šis muzejs ir augstas kvalitātes kultūras produkts, kura galvenais mērķis ir kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana. Tas piedāvā apmeklētājam izstaigāt plašo muzeja teritoriju, kas veidots kā ciemats no senajām latviešu koka celtnēm, atpūsties pie dabas un apmeklēt dažādus ar latviešu tradicionālo kultūru saistītus pasākumus. Muzejs apmeklētājiem ir labi pieejams gan cenu, gan vietas ziņā, taču tā darbībā ir problēmas, kas saistītas ar jaunu darbinieku un jaunas auditorijas piesaisti.
Mārketinga instrumentu lietojumu Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā pētu no iekšas, jo darbojos tajā prakses laikā un esmu iecerējusi tajā realizēt kursa darbu 2008. gada maijā. Manuprāt, šim muzejam, kas ir daudzveidīgs piedāvājuma ziņā, būtu nepieciešams profesionālāk plānot menedžmentu, kas šobrīd tiek darīts diezgan pavirši. Šāda veida pētījums ir nepieciešams galveno problēmu apzināšanai un risinājuma ceļa meklēšanai, lai muzejs, līdz ar lielākas peļņas iegūšanu, savu attīstību varētu veiksmīgi turpināt.
Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ir lielākais brīvdabas muzejs Latvijā, kurā ir iespēja apskatīt 16. - 20.gs. lauku sētas, kādas bijušas Latvijas teritorijā. Muzejā apskatāmas visu četru novadu sētas, baznīcas, dzirnavas. Apskatāmie objekti ir: Priedes krogs, Usmas baznīca, Kurzemes dūmistaba, Kurzemes zemnieka sēta, lībiešu sēta, tīklu būdas, kalve, darvas ceplis, ostas noliktava, Vidzemes zvejnieka sēta, Vidzemes kokamatnieka sēta, Jaunsaimnieka sēta, hernhūtiešu saiešanas nams, dzīvojamā rija – skola, audēju māja, Latgales dūmistaba, krucifiksi, Latgales podnieka sēta, ūdenssūkņi un citi objekti.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,48 €
Work pack Nr. 1124593
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register