Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:306978
 
Author:
Evaluation:
Published: 21.05.2007.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 3 units
References: Not used
Extract

Viņa dziedāšanas nav īsti dziedāšana un ne īsti runāšana. Tas, kā viņš izmanto ģitāru tiek salīdzināts ar to it kā viņš pievieno vēl vienu papildus balsi savām dziesmām.
Viņš ir vairāk zināms, kā vadošais ģitārists un vokālists Dire Straits grupā, taču viņš darbojas arī solo. Uz doto momentu, viņam jau ir vairāki solo albūmi. Vēl viņš sadarbojās ar dažādiem mūziķiem ieskaitot Bob Dylan, Eric Clapton, Chet Atkins, Tina Turner u. c. Turklāt viņš ir vairāku kinofilmu mūzikas autors Local Hero, The Princess Bride, Last Exit to Brooklyn u. c.Marks Nopflers ir ebreju arhitekta dēls, kura simpātijas komunistiskajam režīmam piespieda bēgt no Vācijas fašistiskā režīma uz Ungāriju. Kad Nopfleram bija aptuveni 9 gadi, viņa ģimene pārvācās uz Ņūkāslu Anglijas ziemeļrietumos.
Viņu iedvesmoja paša onkulis Kingslijs, kurš spēlēja mutes harmonikas un bugi-vugi klavieres. Vēlāk, savos tīņa gados Marks sapņoja nopirkt sev dārgo flamingo – rozās krāsas Fender Stratocaster, taču viņam nācās samierināties ar ģitāru, kura maksāja 50£. Tāpat kā citi Anglijas skolnieki 1960. gados, viņš mācījās spēlēt ģitāru spēlējot dažādās grupās ar sev līdzīgajiem un klausoties tādus ģitāristus kā Chet Atkins, Scotty Moore, Jimi Hendrix, Django Reinhardt un James Burton.
Skolā Nopfleram labi veicās ar angļu valodu un 1967. gadā viņš uzsāk žurnālistikas studijas Harlovas Tehniskajā Koledžā. Taču pabeidzot pirmo studiju gadu, viņš saņem jaunākā reportiera darbu Līdsas vakara avīzē. Pēc diviem gadiem viņš nolemj atsākt studijas un iestājas Līdsas Universitātē, kurā arī saņem zinātnisko grādu angļu valodā. Dzīvojot Līdsā viņš satika vietējo blūza ģitāristu un dziedātāju – Stīvu Filipsu.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −1,48 €
Work pack Nr. 1173164
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register