Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:662383
 
Author:
Evaluation:
Published: 06.07.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Kopš 1997. gada Saeimas ESinfoprmācijas centrs izdod iknedēļas laikrakstu Eiroziņas, kura galvenais mērķis ir nodrošināt Saeimas deputātus, informācijas vidutājus (medijus, bibliotēkas), kā arī Latvijas iedzīvotājus ar svarīgāko informāciju par Eiropas Savienības aktivitātēm, it īpaši, saistībā ar Latviju. Ņemot vērā ESIC un Eiroziņu statusu šobrīd, darbā tiks apskatīta Eiroziņu mārketinga analīze.


Mārketinga komplekss

Eiroziņu piedāvājums informācijas tirgū
Tā kā ESIC saglabā valsts institūcijas statusu, tam ir priekšrocība informācijas iegūšanā citās valsts pārvaldes institūcijās. Caur ESIC iedzīvotāji uzzina sevi interesējošos jautājumu ātrāk un kvalitatīvāk, nekā personīgi vēršoties valsts institūcijās. Aktuālākas tēmas un jautājumi tiek publicēti Eiroziņās.
ESIC ir pieeja Saeimas dokumentiem, kas juridiski ir atklāti, taču to pieejamība netiek popularizēta. Tādēļ, ESIC Eiroziņās var skaidrot šādu dokumentu saturu un izcelsmes iemeslus.
Saeimā ir atļauta pieeja Latvijas, kā arī atsevišķu ES ziņu aģentūru informācijai. Tādēļ, Eiroziņās publicējamā materiāla atlase kļūst kvalitatīvāka, salīdzinot vairāku avotu informāciju un izvēloties interesantāko un svarīgāko.

Eiroziņu vērtība naudas izteiksmē
Laikrakstu var abonēt ikviens interesents bez maksas kā elektroniski, tā arī pa pastu. Eiroziņas iznāk reizi nedēļā un pasta izdevumus, kā arī tipogrāfijas un žurnālistikas darba izdevumus sedz LR Saeimas Kanceleja.

Sadale un izvietojums
Lai mērķa auditorija tiktu nodrošināta ar Eiroziņām, ir nepieciešams žurnālistikas darbs satura veidošanai, tipogrāfijas darbs, darbinieki, kas nodrošina, lai Eiroziņas tiktu sūtītas uz pareizajām adresēm, kā arī pasta pakalpojumi un interneta pieslēgums, lai tās nosūtītu elektroniski.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register