Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:581862
 
Author:
Evaluation:
Published: 13.03.2007.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 1 units
References: Not used
Extract

Plašā mobīlo rādio sakaru pielietošana visā pasaulē [ NMT(Nordic Mobile Telecommunication) TACS (Total Access Cellular Systems), Cnet, GSM (Global System for Mobile communication), ERMES ( European Radio Message System), DECT (Digital European Cordless Telecommunication ), TETRA ( TransEuropean Trunked Radio), Mobile Data, UMTC (Universal Mobile Telecommunication System), HIPERLAND (High Performance Radio Mobile Local Area Network), WATM (Wireless ATM (Asynchronous Transfer Mode)), MBS (Mbile Broadband System)] – 1. zim. [1]), kā arī informācijas presē par mobīlo telefonu kaitīgo ietekmi uz cilvēka organismu, izraisa šodien elektromagnētiskā lauka tuvās un tālās izstarošanas zonas ietekmes objektīvas novērtēšanas nepieciešamību uz cilvēku – šīs tehnikas lietotāju. Mobīlo GSM sakaru darba zonu vislielākais blīvums Eiropas valstīs ir Lielbritānijā, Vācijā un Skandināvijā, kā arī pēdējā laikā mobīlo sakaru sistēmas plaši izplatās austrumu – Eiropas valstīs (GSM).
Mobīlajiem telefoniem NMT-450 darba frekvence 450 MHz (viļņu garums X=0.67 m.), izejas tipveida jaudas ir no 1-5W; GSM – 900darba frekvence ir 900 MHz (viļņu garums X=0.33 m.), pie izejas jaudas no 0.001 līdz 2.W.
Lai novērtētum elektromagnētiskā lauka ietekmi uz cilvēka organisma, nepieciešams noteikt jaudas plūsmas blīvumu (intensitāti) tuvā un tālā antenas izstarošanas zonā, kurš iedarbojas uz cilvēka vis jūtīgākajiem orgāniem: acīm, smadzenēm (galvas, muguras), asinsvadiem, dzimumorgāniem. …

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register