Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:149878
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.05.2013.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 24 units
References: Used
Extract

Notikusi 2012. gada motokrosa sezonas noslēguma apalvošana un sportistu sumināšana. Jānim– Latvijas čempionātā II vieta senioru klasē. CAMK Latgale kolektīvs var būt gandarīts par sportista panākumiem Latvijā un Pasaules čempionātos. Pasaules kausa izcīņā veterāniem 2012.gadā esmu ierindojies pasaules elitē septītais.

Kur ir latviešu noslēpums, ka viņi šajā sporta veidā var būt labāko vidū?
Tā pamatā ir cīņas spars un spītība. Jāsaprot, ka panākumi nāk ar ļoti lielu darbu. To aizrautību pārņem paaudze no paaudzes, jo motokross ir kā slimība. Ļoti reti tajā kāds ienāk pavisam no malas, visi vairāk vai mazāk ir kādā saistībā ar motokrosu. Nav viegli cīnīties ar itāļiem, frančiem, kuriem labvēlīgi klimatiskie apstākļi. Viņi var trenēties visu gadu, mums, lai trenētos, jābrauc uz šīm valstīm, bet tas prasa lielus finanšu līdzekļus. Latvietim var nebūt ko ēst, bet mocim rezerves daļas pirks.
Jāņa ieguldījums motosporta attīstībā un popularizēšanā nav izmērāms, viņš motosportā ir gan Latvijā, Eiropā, gan Krievijā un paspēj Latviju pārstāvēt plašajā pasaulē. Par Jāni saka, ka viņš ir neatlaidīgs, nepadodas pie pirmajām grūtībām un cenšas tikt tām pāri. Ļoti daudzi ir redzējuši un jutuši līdz viņa gūtajām traumām sacensībās.
Daudzo spēcīgo sportistu vidū ir latvietis, Jānis Mironovs – mūsu motokrosa klasika. Jauniešiem, kas izvēlas šo tehnisko sporta veidu, jāsaprot, ka liela nozīme motosportā ir attieksmei pret šo sporta veidu.
Sportisti un klubu īpašnieki ar katru sezonu vairāk domā par kvalitatīvu braukšanu, piesaistot profesionālus trenerus, audzinot profesionālus sportistus un līdzjutējiem vērot baudāmas sacensības.
Aicinu līdzjutējus just „savējiem” līdzi visas sezonas garumā, sekojot gan pašmāju braucējiem, gan arī mūsu krosa censoņiem pasaulē.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,48 €
Work pack Nr. 1332063
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register