Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:368347
 
Author:
Evaluation:
Published: 04.10.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Autore atzīmē, ka tikai daļu no dzīvokļiem jaunajos projektos pērk gala lietotāji. Līdz ar to daudzi dzīvokļi ir neapdzīvoti un tiek piedāvāti otrreizējā tirgū, bet jau par tagadējām cenām, t.i., vidēji 1200 – 1700 EUR/m2.
Projektējot jaunos dzīvojamos namus, attīstītāji ieplāno 1 autostāvvietu uz dzīvokli, atsevišķos projektos arī mantu glabātuvi. Jāņem vērā, ka Baltezerā ģimenes lietošanā ir vismaz 2 automašīnas. Līdz ar to jaunajos mājokļos bieži vērojamas problēmas novietot automašīnu, kas saasināsies vēl vairāk, kad attiecīgajā mājā tiks apdzīvoti visi dzīvokļi.
Lai gan daudzi, apskatījuši jaunos projektus, atgriežas pie vecajiem dzīvokļiem, interese par jaunajiem projektiem nemazinās. Arī 2005.gada otrajā pusē sevi pieteica vairāki jaunie projekti. Tiesa, jauno projektu attīstītāji, katru projektu plaši reklamējot, presē radījuši iespaidu, ka interese par tiem ir krietni lielāka nekā faktiskais pieprasījums. Mājokļu tirgū jaunie projekti veido ap 10%. Galvenais iemesls, kāpēc cilvēki dod priekšroku vecajiem dzīvokļiem, ir jauno projektu cenas: mājoklim bez starpsienām tā ir, sākot no 350 Ls/kv.m, ar daļēju apdari – no 400 Ls/kv.m. Interesanti, ka, piemēram, Igaunijā, mājokli bez iekšējās apdares nevar nodot ekspluatācijā, kamēr Latvijā gandrīz visi jaunie projekti tirgū tiek piedāvāti bez iekšējās apdares. …

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register