Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:920214
 
Author:
Evaluation:
Published: 26.02.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
Extract

Sūdzības tiek izskatītas šādi: 1.Sūdzība tiek reģistrēta sekretariātā un nodota cietuma priekšniekam, kas uzliek kontroli tās izpildei aptuveni 2 nedēļas, bet, ja sūdzība ir par ēdināšanu, tad nekavējoties. 2.Tiek veiktas attiecīgās darbības strīda/sūdzības/priekšlikuma izskatīšanai (lielākoties tās ir pārrunas ar nepilngadīgo personu; ja nepieciešams pieprasa paskaidrojumus no attiecīgā darbinieka). 3.Ja sūdzība ir pamatota, trūkumi/nepilnības tiek novērstas pēc iespējas īsākā laika periodā. 4.Sūdzības iesniedzējs saņem rakstisku atbildi (ja sūdzība ir iesniegta rakstveidā) vai mutiski tiek paziņots par pieņemto lēmumu/risinājumu. 5.Gadījumā, ja sūdzība ir izteikta mutiski un nepilngadīgā persona nav apmierināta ar risinājumu, tai ir tiesības sūdzību iesniegt rakstiski, adresējot to cietuma priekšniekam. Ja sūdzības iesniedzējs nepiekrīt pieņemtajām lēmumam, to var apstrīdēt IEVP priekšniekam Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā. IEVP priekšnieka lēmumu var pārsūdzēt administratīvajā rajona tiesā Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā. Administratīvās rajona tiesas lēmums nav pārsūdzams.

NOBEIGUMĀ
Mana mājasdarba mērķis penitenciārālā sociālā darba priekšmetā bija iepazīties un izpētīt nepilngadīgo pāraudzināšanas iestādes Latvijā. Manuprāt mērķs ir sasniegts un uzdevumi ir izpildīti.
Darba rakstīšanas procesā esmu iepazinisies ar divām iestādēm - Cēsu audzināšanas iestāde nepilngadīgajiem un Iļģuciema cietuma Nepilngadīgo nodaļa ar nepilngadīgajām personām. Darba veikšanai es izpētīju pieejams pārskatus un pētījumus, ka arī izpetīju LR likumus. Apkopojot informaciju, esmu sniegusi atbildes un uzdotiem jautājumiem.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register