Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:265571
 
Evaluation:
Published: 29.11.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Ēdienu pagatavošana lielākajā mērā nav iedomājama bez produktu sagriešanas, kas ietver gan parastos, gan dekoratīvos sagriešanas paņēmienus skatoties pēc tā, kāds ēdiens tiks gatavots, vai attiecīgais paņēmiens nepieciešams tikai izskatam, pareizai pagatavošanai vai abiem kopā kā piemeklēts visatbilstošākais variants. Produktu sagriešanas veidi ir pietiekami daudz, lai zinošam pavārmākslas speciālistam būtu jāaizdomājas par pareizo izvēli.
Jau kopš seniem laikiem cilvēki ir aizdomājušies, ka, piemēram, gaļu var ātrāk pagatavot, ja to sagriež, kā arī iespējama maltītes proporcionēšana, nemaz nerunājot par kompozīcijas izvēli. Pateicoties mākslinieciskajai domāšanai un apķērībai ir radīti daudz interesantu formu, kas piemeklētas, lai ēdiena baudītājs iznākumu varētu baudīt gan ar garšas kāpiņām, gan acīm.
Populārākie parastie un dekoratīvie produktu sagriešanas veidi un to pielietojums;

Daļiņas vai daiviņas

Šis produktu sagriešanas veids ir elementārs un daudzējādā ziņā pielietojams. Gandrīz jebkurš ēdiena gatavotājs ir cepis uz pannas vai krāsnī kartupeļus, ar majonēzi brokastīs pasniedzis vārītas olas, kas sagrieztas daiviņās.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register