Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:225933
 
Author:
Evaluation:
Published: 18.12.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Pamatproblēmas apraksts    4
1.1.  Pamatproblēmas analīze lietojot MIND MAP    4
1.2.  Projekta priekšlikums    5
2.  Projekta alternatīvu apraksts un novērtējums    6
3.  Divu labāko alternatīvu izvēle un raksturojums    7
3.1.  Projekta alternatīvu sākotnējā koncepta izstrāde    7
3.2.  Projekta alternatīvu termiņu sākotnējais plānojums    10
3.3.  Projekta alternatīvu izmaksu analīze    11
3.4.  Projekta alternatīvu risku analīze    13
4.  Projekta apraksts    15
4.1.  Projekta uzdevumi    15
4.2.  Projekta institūciju noteikšana    17
4.3.  Projekta institūciju lomu apraksts    18
  Kopsavilkums    20
  Literatūras saraksts    21
Extract

Cilvēku dzīves kvalitāti lielā mērā nosaka vide, kurā atrodamies. Mājas ir viena no vidēm. Tādēļ tas, cik labi jūtamies savā mājoklī, ir ļoti svarīgi. Lai uzlabotu mājīguma sajūtu nepieciešams veikt atsvaidzinošu remontu. It sevišķi, ja dzīvoklī nekas nav darīts jau vairākus gadus.
Autora izvēlētajā dzīvoklī remonts nav veikts kopš 2000.gada. Un arī 2000.gadā netika veikts kapitālais, bet tikai neliels kosmētiskais remonts. Netika nomainīta 80-tajos gados uzstādītā santehnika, logi, durvis un radiatori, kas jau nokalpojuši savu laiku, nav funkcionāli un nesniedz pietiekamu komfortu. Lai izstrādātu projektu, nepieciešams izpētīt esošo situāciju dzīvoklī un konstatēt nepieciešamās un vēlamās izmaiņas.
Šī izstrādātā projekta mērķis ir veikt plānošanu un nepieciešamos aprēķinus, lai tā rezultātā izremontētu konkrēto dzīvokli, kura platība ir 32.6 m2, atrodas Rīgā, Pļavniekos. Informācija plānošanai un aprēķiniem tiek ņemta no projektu vadīšanas teorijas un dažādu remontu veicošu firmu un celtniecības materiālu tirgotāju piedāvājumiem.
Lai pieņemtu pareizo projekta variantu kopā ar atbalstāmo projektu tiek izanalizēta vēl viena alternatīva, kura pierāda izvēlētā projekta praktiskumu un izdevīgumu. Dziļāk tiek izpētītas divas alternatīvas: pirmā - remonts piedaloties pašam īpašniekam, kurš pieņem darbā divus speciālistus; otrā – remontu uzticot firmai.
Dzīvoklis nopirkts 2006.gada janvārī. Taču diemžēl tas nav izremontēts. Tādēļ lai nodrošinātu tajā kvalitatīvu uzturēšanos, vai nodotu to tālākai izīrēšanai vai pārdošanai, jāveic telpu remonts. Kad tiek secināts, ka remonts tiešām ir nepieciešams, jānoskaidro kāda veida remonts tiks izmantots konkrētajam dzīvoklim.
Kosmētiskais remonts iekļauj sevī attīrīšanu, griestu un sienu špaktelēšanu un slīpēšanu, to apmešanu un krāsošanu vai tapešu līmēšanu, grīdu remontu un grīdas pārklājumu nomainīšanu, logu un apkures radiatoru krāsošanu, elektroinstalācijas sadales izmainīšanu un citus darbus. Pēc tādam procedūrām, dzīvoklis vai māja iegūst spodru izskatu uz dažiem nākamiem gadiem.1
Kapitālais remonts paredz pilnu vai daļēju dzīvokļa vai mājas pārplānošanu, logu un durvju nomainīšana, apkures radiatoru, santehnikas un sistēmas elektroinstalācija, ka ari pilnu kosmētiskas remonta kompleksu. Pārplānošana pieprasa saskaņošanu vairākas instances un apstiprināšanu resoru kopkomisijā.2
Telpu un ēku rekonstrukcija ir remontu-celtniecības darbu komplekss, kas ir orientēts uz ēku pārbūvēšanu lai paaugstinātu to ietilpību un komfortu. Rekonstrukcija paredz būves atsevišķo daļu demontēšanu un jauno būvēšanu.3
Tā kā dzīvoklī jānomaina arī santehnika, logi un durvis, tad tiks veikts kapitālais remonts.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register