Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:742947
 
Evaluation:
Published: 03.12.2008.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 8 units
References: Not used
Extract

Garšvielas ir pārtikas produkti ar
specifisku garšu un aromātu.
Gandrīz visas garšvielas
iegūst no garšaugiem, izmantojot
to augļus, sēklas, ziedu daļas,
mizu, lapas un saknes. Kādreiz garšvielas pievienoja tikai konserviem, smaržām un zālēm. Pirmie ar garšvielām papildināt ēdienu sāka senie romieši. Tolaik tā bija greznība, kuru varēja atļauties tikai bagātnieki.
Garšvielas parasti raksturo kā „aromātiskas” vai „asas”. Aromātiskās garšvielas, piem., kanēlis un muskatrieksts, smaržo arī bez karsēšanas. Savukārt čillī ir asa garša, bet vāja smarža. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register