Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

DiscountGreat deal: today with a discount!

Regular price:
4,49
You save:
0,76 (17%)
Discounted price*:
3,73
Purchase
Add to Wish List
ID number:896813
Author:
Evaluation:
Published: 26.01.2017.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 8 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    5
1.  LITERATŪRAS APRAKSTS    6
1.1.  Saldējuma vēsture    6
1.2.  Saldējuma ražošana    8
1.3.  Saldējuma sastāvs    10
1.4.  Saldējuma veidi    11
1.5.  Saldējuma sastāvdaļu pierādīšanas reakcijas    12
2.  EKSPERIMENTĀLĀ DAĻA    16
2.1.  Saldējuma kvalitatīvā analīze    16
2.2.  Reaģentu šķīduma pagatavošana    17
2.3.  Darba gaita    17
3.  REZULTĀTU IZVĒRTĒJUMS    19
3.1.  Olbaltumvielu pierādīšana    19
3.2.  Ogļhidrātu pierādīšana    20
3.3.  Aromātisko α – aminoskābju atlikumu pierādīšana    21
3.4.  Cietes noteikšana vafeles glāzē    22
3.5.  Krāsvielu krāsas maiņa    23
  SECINĀJUMI    24
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    25
Extract

3.3. Aromātisko α – aminoskābju atlikumu pierādīšana
Lai noteiktu aromātisko α – aminoskābju atlikumu saldējumā tika izmantoti 5 saldējumi: Tio „vaniļas saldējums vafeļu glāzītē”, Mājas „Konfekte Gotiņa”, Pols „Klasiskais”, Pols „Gotiņas” un Magnum „almond”.
Saldējumā Tio „vaniļas saldējums vafeļu glāzītē” pierādījās aromātisko α – aminoskābju atlikums. Eksperementa laikā pierādās aromātiskās vielas, jo masa pārvēšas zilā krāsā.
Saldējumā Mājas „Konfekte Gotiņa” pierādījās aromātisko α – aminoskābju atlikums. Eksperimenta laikā pierādās aromātiskās vielas, jo masa pārvēršas gaiši zilā krāsā ar nogulsnēm.
Saldējumā Pols „Klasiskais” pierādījās aromātisko α – aminoskābju atlikums. Eksperimenta laikā pierādījās aromātiskās vielas, jo masa paliek zilganā krāsā.
Saldējumā Pols „Gotiņas” pierādījās aromātikso α – aminoskābju atlikums. Eksperimenta laikā pierādījās aromātiskās vielas, jo masa veido gaiši zilu nokrāsu.
Saldējumā Magnum „almond” pierādījās aromātikso α – aminoskābju atlikums. Eksperimenta laikā pierādījās aromātiskās vielas, jo masa paliek gaiši zilā krāsā.

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,92 €
Work pack Nr. 1358934
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register