Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:600209
 
Author:
Evaluation:
Published: 14.12.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 8 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Bezalkoholiskais alus    3
  Ledus alus (ICE BEER)    6
  Diētiskais alus    7
  Praktiskās situācijas novērtējums    9
  Secinājumi un priekšlikumi    9
  Izmantotā literatūra    10
Extract

Alus ir vāji alkoholisks dzēriens, kuru iegūst, notiekot spirta rūgšanai iesala misā ar alus rauga palīdzību, parasti apiņu klātbūtnē. Alkohola saturs vairākos alus veidos sastāda 3-6% (dažreiz pat līdz 12% - stipram alum), barības vielu, galvenokārt, ogļhidrātu saturs – 7-10%, CO2 saturs – 0,3 – 0,4%.
Speciālais alus – alus, pagatavots pēc speciālās tehnoloģijas un/vai pievienojot tādas izejvielas, kuras piedod dzērienam specifiskas organoleptiskās īpašības. Pie tādiem alus veidiem pieder diētiskais, bezalkoholiskais un ledus alus.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register