Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:755255
 
Author:
Evaluation:
Published: 29.01.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    2
  Tehnoloģiskās iekārtas ēdināšanas uzņēmumos un to funkcijas    3
  Ēdināšanas uzņēmumu iekārtu atbilstība un tehniskā dokumentācija    5
  Secinājumi    9
Extract

Mērķa sasniegšanai tiek izvirzīti šādi uzdevumi:
1.Izpētīt, kuri MK noteikumi, likumi un regulas ir saistībā ar tehnoloģisko iekārtu uzstādīšanas prasībās
2.Analizēt galvenās prasības materiāliem, kas nonāk tiešā saskarē ar pārtiku
3.Apkopot datus un uzrakstīt galvenās regulas, MK noteikumus un likumus
Tehnoloģiskās iekārtas ēdināšanas uzņēmumos un to funkcijas
Jebkurā ēdināšanas uzņēmumā ir nepieciešamas tehnoloģiskās iekārtas, lai veiksmīgi noritētu tā darbība. Iekārta – tā ir dažādu mehānismu kopums, kuri veic noteiktas funkcijas pārveidojot vienu enerģijas veidu citā. Atkarībā no konkrētās nozīmes iekārtas spēj veikt darbu izmainot pārtikas produktu formu, izmērus, īpašības un stāvokli. Pārtikas produkti tiek pakļauti dažādai tehnoloģiskai apstrādei: tīrīšanai, smalcināšanai, saputošanai, maisīšanai, formēšanai, tehniskai apstrādei, u.c.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,98 €
Work pack Nr. 1116529
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register