Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:713535
 
Author:
Evaluation:
Published: 23.04.2004.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 10 units
References: Not used
Extract

Uzņēmuma apraksts: (darbības apraksts)

Uzņēmums darbojas iepakojuma nozarē – „Krekliņveida papīra maisiņi” (bezmaksas), ko saņem pircēji veikalos. Pašlaik šī niša Latvijas tirgū ir brīva, un tai ir liels potenciāls attīstīties. Pamatā šķērslis līdz šim ir papīra iepakojuma vājā popularitāte un augstākas cenas par polietilēna maisiņiem.
Taču ražojot lielos apmēros ir iespējams sasniegt, iespējami minimālas ražošanas izmaksas ar modernajām tehnoloģijām, kas prasa mazākus izejvielu resursus, darbaspēka skaitu, un elektroenerģijas patēriņu.
Likums paredz tiesības ikvienam pircējam saņemt bezmaksas maisiņu. Līdz ar to Veikalu īpašnieki spiesti sagādāt šo preci par maksu un nodrošināt ar šo preci patērētājus.
No tā izriet, ka galējie maisiņa lietotāji ir patērētāji veikalos, un reālie maisiņu pircēji ir tirdzniecību uzņēmumu īpašnieki.
Tā kā šobrīd nozare ir piesātināta ar polietilēna maisiņiem, lai iegūtu tirgus daļu ir jāizgrūž tieši šos ražotājus no tirgus. Tieši tas ir mūsu uzņēmuma mērķis – aizvietot polietilēna maisiņus izgrūžot tos no tirgus nišas.
Ņemot vērā to, ka galējie preces lietotāji ir tieši veikala produkta patērētāji, kas nemaksā par maisiņiem. Tad aizvoietotājprecei ir liels spēks. Pie tam, ja šī prece no patērētāju skatījuma ir daudz vērtīgāka.
Uzņēmuma mērķis ar reklāmu radīt pircēja apziņā (atbildību) par nepieciešamību saglabāt ekoloģiski tīru apkārtējo vidi, kurā pašiem ir jāuzturas un jādzīvo.
Tādā veidā piespiežot patērētājus atteikties no polietilēna maisiņiem, aizvietojot tos ar ekoloģisku preci – papīrmaisiņiem.
Lai tie būtu tikpat ērti piedāvāsim – krekliņveida papīra maisiņus.
Uzņēmuma rīcībā būs ātra iespiešanās tirgū, iegūstot lielāko tirgus daļu un kļūstot par tirgus līderi nozarē, pirms potenciālie un esošie konkurenti ir paspējuši pārorientēties uz šīs preces ražošanu (izmantojot mūsu reklāmas kampaņas).
Uzņēmums ir SIA, tas darbojas biznesa tirgū – piegādājot preci tieša veidā - m/t tīkliem un netiešā veidā - v/t (sadales tīkliem).

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register