Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:243219
 
Evaluation:
Published: 13.04.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 16 units
References: Used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Vispārīgā daļa    3
1.1.  Uzņēmuma nosaukums ir “Superbulka”    3
1.2.  Uzņēmuma forma ir Sabiedrība ar ierobežotu atbildību (SIA)    3
1.3.  Uzņēmums darbojas ēdināšanas un viesmīlības jomā    3
1.4.  Uzņēmums atrodas atjaunotajās “Sēnītes” restorāna telpās (1.att.)    3
2.  Uzņēmuma detalizēts apraksts    4
2.1.  Uzņēmuma pārvaldes organizatoriskā struktūra    4
2.2.  Uzņēmuma zinātniskais un pētnieciskais darbs    4
2.3.  Produktu ražošanas tehnoloģijas projekts    5
2.4.  Uzņēmuma potenciāls    5
2.5.  Uzņēmuma atrašanās vieta un tās pamatojums    6
2.6.  Uzņēmuma plānojums. Uzņēmuma ēku izvietojums teritorijā    7
2.7.  Ražošanas struktūrvienību plānojums    7
2.8.  Ražošanas procesa vadīšanas principu pielietojums uzņēmumā    8
2.9.  Ražošanas cikls un to iespaidojošie faktori    9
2.10.  Darba spēka plānošana uzņēmumā    10
2.11.  Ražošanas procesa apgādes organizēšana uzņēmumā    11
2.12.  Izstrādājumu kvalitāte, tās nodrošināšana uzņēmumā    11
Extract

Protams, ne tikai darbinieki ir faktors, kas nosaka produkcijas kvalitāti, tie ir arī produkti. Produktu sagādes divi ietekmējošie faktori ir kvalitāte un cena, un tieši tādā secībā. Izejvielas, kuras var uzturēt ilgstoši, proti, vairākas nedēļas vai mēnešus, piemēram, milti, cukurs, sāls, cepamais pulveris utml., tiek iegādātas attiecīgi 50% apmērā no nepieciešamā daudzuma periodam, kas ir nepieciešams, lai tā sabojātos. Tas tiek darīts ar mērķi, lai izvairītos no nepieciešamības izmest sabojājušos produkciju, tādējādi neradot maksimālu peļņu.
Izejvielas, kuras var sabojāties salīdzinoši ātri, piemēram, olas, piena izstrādājumi, augļi utml., tiek iegādāti 100% apjomā no nepieciešamā daudzuma noteiktā periodā. Tas gan palielina izejvielu sabojāšanās risku, tāpēc šī produkcija netiek izmantota preču ražošanā pēc drošā lietošanas termiņa beigām, ja pastāv risks, ka izejvielu kvalitāte var negatīvi ietekmēt produkcijas kvalitāti. Nozīmīgs faktors ir arī iekārtu tehniskais stāvoklis, jo bojāta iekārta var sabojāt pašu produkciju. Tehnoloģiju pārbaudes notiek to tīrīšanas laikā pārliecinoties, ka tām nav vizuālu vai citādu defektu, kas varētu traucēt produkcijas ražošanai vai radīt citus bojājumus, kas varētu nelabvēlīgi ietekmēt iekārtas derīgo izmantošanas laiku. Tā kā uzņēmums nodarbojas ar pārtikas ražošanu, tad uzņēmumam izdevīgi ir izmantot FIFO (pirmais iekšā, pirmais ārā) metodi, kas ļauj sākotnēji izmantot izejvielas, kuras ir vecākas, atstājot vēlākai izmantošanai svaigākas izejvielas.
Par izejvielu kvalitāti un tehnoloģiju tehnisko stāvokli atbild maiņas vecākais, kura pienākumos ietilpst arī izejvielu sagāde un tās uzskaite. Papildu pārbaudes nodrošina uzņēmuma vadītājs, kas nekonkrētā laikā veic uzņēmuma telpu apskati, pārliecinoties, ka viss rit tam noteiktā gaitā vai tieši pretēji – ir radušies pārkāpumi, kas nav pieļaujami. Faktoru novērtēšanā un dokumentēšanā uzņēmuma vadītājs izmanto ISO 9000 standartu sistēmu, kas ļauj klientiem pārliecināties par kvalitātes standartiem. Izrietoši no pārkāpumu esamības vai neesamības, uzņēmuma vadītājs piešķir vai nepiešķir prēmijas, kuru mērķis ir papildu darbinieku motivēšana darba gaitā.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register