Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:825384
 
Author:
Evaluation:
Published: 06.04.2017.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Teorētiskā daļa    4
  Praktiskā daļa    9
  Secinājumi    17
  Linki    18
Extract

Secinājumi
Projekta nedēļas ietvaros mūsu grupa izmēģināja būt par vegānēm uz 7 dienām. Mūsu domas par vegānismu pirms projekta, nav īsti mainījušās pēc projekta, taču mēs daudz vairāk cienam un respektējam cilvēkus, kas ir vegāni. Neviena no mums nevarētu pievērsties vegā-nismam uz ilgu laiku, jo mūsu ķermenim, kā jau augošam organismam ir vajadzīgas vielas, kas atrodas piena produktos un gaļā.
Mūsuprāt, nevienam bērnam nevajadzētu ieturēt jebkāda veida diētu, taču to var darīt izņēmuma gadījumos- dēļ kādas alerģijas u.c. Lai kļūtu par vegānu, ir nepieciešams liels gribasspēks, jo tas nozīmē atteikties no dažādiem mīļākajiem ēdieniem, taču visam mūsdienās var atrast alternatīvas. Dēļ pieejamā resursu daudzuma gan internetā, gan rakstos, mūsdienās kļūt par vegānu paliek aizvien vienkāršāk. Tomēr Latvijā būt par vegānu ir grūtāk nekā citur, jo aukstajos gadalaikos Latvijā nav pieejams tik liels augļu un dārzeņu daudzums. Visvairāk attīstīts vegānisms ir Amerikā un tieši tur ir vislielākais vegānu skaits. Cilvēkiem, kuriem darbs neaizņem visu viņu brīvo laiku ir vieglāk būt par vegāniem, jo lai ieturētu šo diētu, ir jāpatērē ļoti daudz laika, meklējot receptes utt.
Lai parādītu, ko ēd vegāni, mēs praktiskajā daļā izveidojām vegānu uztura piramīdu. Vegāniem ir ļoti sabalansēts uzturs. Vegāni nelieto nekādus produktus, kas ir nākuši no dzīvnieku valstības: nelieto ādas produktus un kosmētiku, kas ir testēta uz dzīvniekiem. Pārsvarā vegāni pārtiek no augļiem, dārzeņiem un zaļumiem. Protams viņi lieto arī daudz citus produktus, bez augļiem, dārzeņiem un zaļumiem, kā piemēram riekstus, graudus u.c. Vegānu ēdienkarte atšķirās no tā, kāda veida vegāns cilvēks izvēlās būt.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register