Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:809146
 
Author:
Evaluation:
Published: 26.06.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 16 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Viesmīlības būtība. Krievijas iedzīvotāji    4
2.  Tūrisma objekti Krievijā    7
3.  Ēdieni un dzērieni Krievijā    14
3.1.  Ēdieni    14
3.2.  Dzērieni    16
  Kopsavilkums    18
  Izmantotā literatūra    19
Extract

Kopsavilkums
1. Krievi paši sevi raksturo kā cilvēkus ar „plašu dvēseli”. Krieviem piemīt dāsnums, spontanitāte, atjautība, patriotisms, lepnums.
2. Krievi mīl uzņemt viesus un ir labi namatēvi. Krievi vienmēr piedāvās cienastu, kad jūs apciemosiet kādu krievu tautības cilvēku viņa mājās.
3. Krievija ir liela valsts ar daudz vēstures un kultūras pieminekļiem, un daudzveidīgu dabu. Tūristi pārsvarā dodas uz Krievijas lielākajam pilsētām – Maskavu un Sanktpēterburgu.
4. Viesnīcu biznesā paplašināšanās notiek tirgus dārgākajā segmentā, tādēļ vidējā cenu līmeņa viesnīcu vēl joprojām trūkst. Krievijā ir pieejamas luksusa viesnīcas, jaunākās vidēja cenu līmeņa viesnīcas, lētākas, vienkāršākas padomju viesnīcas, bed and bfekfast.
5. Apmešanās pie ģimenes var sniegt vērtīgu iespēju gūt ieskatu krievu kultūrā, it sevišķi tiem viesiem kas plāno palikt mēnesi vai ilgāk.
6. Krievijas pilsētās pārstāvētās lielākās virtuves, piemēram, krievu, mūsdienu eiropieši, indiešu un ķīniešu. Ir arī restorāni, kur tiek pasniegti bijušo padomju republiku tautu – gruzīnu, armēņu un uzbeku ēdieni.
7. Viens no pazīstamākajiem krievu ēdieniem ir borščs un pankūkas. Vairākums krievu ēdienu ir tādi, kuros izmanto viegli pagatavojamus vai sātīgus produktus.
8. No alkoholiskajiem dzērieniem ar Krieviju parasti asociējas vodka jeb degvīns. Tomēr pēdējā laikā krievi pie ēdieniem daudz biežāk izvēlas alu.
9. Otrs Krievijas nacionālais dzēriens ir tēja. Tēju tradicionāli pagatavo, izmantojot patvāri – samovar.

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register