Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:618783
 
Author:
Evaluation:
Published: 13.01.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Sengrieķu matemātiķis un filozofs Pitagors apgalvoja, ka pasaules uzbūves pamatā ir skaitļi. Šajā lapā ir spilgti fakti no Bībeles, vēstures un ikdienas, kas šo uzskatu apstiprina. Iepazinies ar Aristoteļa, Kairo, P. Globas un S. Vronska atziņām, to var izdarīt ikviens. Ir taču tik vilinoši izzināt likteni! Piemēram, Kairo savā rakstā min spilgtu piemēru no Francijas karaļu Svētā Ludviķa un Ludviķa XVI dzīves, kurā fatāls skaitlis 539. Bet vai no likteņa var izbēgt? Kas zina, varbūt jūsu viedoklis par numeroloģiju mainīsies?

Kā noteikt savu laimīgo dienu.
Dzimšanas skaitlis ir cilvēkam visbūtiskākais orientieris, īstenojot savas ieceres.
Tā, piemēram, cilvēks, kas dzimis 1. datumā, konstatēs, ka visas viņa lielākās ieceres vislabāk piepildās tad, ja viņš to īstenošanai izvēlas dienas, kas atbilst skaitļa 1 sērijai, tas ir, jebkura mēneša 1., 10., 19. vai 28. datumu, it īpaši, ja tie iekrīt skaitļa 1 periodā un skaitļa 2 periodā, tas ir, laikā no 21. jūnija līdz 20. jūlijam (skaitļa 2 periods) un no 21. jūlija līdz 20. augustam (skaitļa 1 periods). Analogs noteikums ir spēkā arī attiecībā uz visu citu skaitļu zīmēs dzimušajiem cilvēkiem.
Protams, nevajag domāt, ka līdz ar šīs likumsakarības ievērošanu tūlīt notiks pārmaiņas gluži kā uz burvja mājienu.

Kas ir numeroloģija?

Numeroloģija ( pareģošana pēc skaitļiem) ir mācība, kas radusies tālā senatnē. Droši vien daudziem ir zināma sengrieķu zinātnieka un filozofa Pitagora atziņa: 'Visas lietas var iedomāties ka skaitļus'.
Astrologi apgalvo, ka katram skaitlim atbilst noteikta planēta. Pat burtu secība vārdā, nemaz nerunājot par dzimšanas datumu, zināmā veidā ietekmē cilvēka likteni. Pēc skaitļiem sastāda horoskopus, kuri pareģo cilvēku nākotni un pamatvilcienos prognozē viņu likteņus.
Šeit piedāvātais numeroloģiskais horoskops veidots pēc principa, ka cilvēka rakstura iezīmes un nākotne ir atkarīgas no skaitļa, ar kuru apzīmē viņa dzimšanas datumu. Horoskops sniedz lasītājam priekšstatu par to, no kā ir atkarīgs cilvēka prāts un darbība. Apslēptās īpašības bieži ir daudzu neizprotamu darbību cēlonis, tāpēc apjausma par to, uz ko ir spējīgs cilvēks noteiktos apstākļos, var novērst neapdomīgu un nepareizu rīcību.
Daži no jums, izlasījuši šo rakstu, nodomās, ka daudz kas no tajā teiktā uz jums neattiecas. Tādiem cilvēkiem var atgādināt: 'Izņēmumi vienīgi apstiprina likumsakarību'. Numeroloģiskais horoskops, tāpat kā visi pārējie horoskopi, pamatojas uz vispārējiem novērojumiem, un nebūt nav obligāti, lai konkrētos gadījumos horoskops vienmēr pilnīgi atbilstu tam, ko jūs saskatāt sevī. Tas nenozīmē, ka numeroloģiskā analīze vai jūsu novērojumi būtu pareizi. Ir ne mazums cilvēku, kuri, novērojot sevi, atklājuši pašiem piemītošos trūkumus un ir spējuši ar gribasspēka palīdzību apņēmīgi atbrīvoties no tiem.
Attiecībā uz šādiem cilvēkiem numeroloģiskais horoskops var izrādīties neprecīzs, jo viņi paši ir mainījuši savu raksturu uz labo pusi.
Lai iegūtu precīzāku priekšstatu par savu raksturu, psiholoģiskajām īpašībām un to, kā pamatvilcienos veidosies jūsu liktenis, ir lietderīgi izpētīt arī roku (plaukstu).
Tam, kura dzimšanas datumu apzīmē ar diviem cipariem, - no 10 līdz 31, lai sev iegūtu pilnīgāku raksturojumu, jāpievēršas ne tikai tekstam, kas attiecas uz viņa dzimšanas datumu, bet arī tekstam, kas attiecas uz vienciparu skaitļiem, kuri ietilpst šajā divciparu skaitlī. Jūs, piemēram, esat dzimis 12. datumā, tāpēc jums ir lietderīgi izlasīt ne tikai skaitļa 12 tekstu, bet arī to, kādas jūsu rakstura īpašības un jūsu likteņa tendences nosaka skaitļi 1 un 2, ka arī to summa 3.


Galvenās skaitļu nozīmes.

Jūs droši vien pamanījāt, ka dažiem skaitļiem ir līdzīgas vibrācijas. Tā, piemēram, daudz kopīga ir skaitļu 2 un 6 vibrācijām, tajā pašā laikā skaitlim 2 reizēm ir nepieciešama palīdzība un skaitlis 6 to sniedz. Skaitļi 4 un 8 ir darba, pārvaldīšanas skaitļi. Skaitļiem 1 un 5 patīk pārmaiņas, jauni pasākumi, radošs darbs, tiem piemīt izgudrotāja spējas. Skaitļa 3 iezīmes atrodam skaitļos 1 un 7, mazākā mērā - skaitļos 5 un 9 utt.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register