Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
14,20 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:139571
 
Author:
Evaluation:
Published: 24.01.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Used
Extract

Iekārtu izvēles pamatojums
Šajā iekārtu izstrādes variantā darba autores izvēlējās gastronomisko produktu griešanas iekārtu Automatic - belt transmission, lai sagrieztu vārītu gaļu; dārzeņu griezēju CL30, lai sagrieztu vārītos dārzeņus – kartupeļi, bietes un marinētus gurķus; dārzeņu griezēju CL25, lai sagrieztu olas un sieru; gaļas masas mikseri IMP/70, lai sajauktu salātus; darba galdus ar apakšējo plauktu no nerūsējoša tērauda AISI 304.
Priekšrocības:
Ar griešanas iekārtām visas salātiem nepieciešamās izejvielas tiek sagrieztas ievērojami ātrāk un kvalitatīvāk, katrai izejvielu grupai ir izvēlētas atbilstošas iekārtas, salātu fasēšana notiek mehanizēti, darba galdi katrā ražošanas telpā ir paredzēti pēc iespējas atbilstošāki un tā, lai darbinieki pie tiem strādājot, darbu veiktu pēc iespējas ātrāk.
Trūkumi:
Izvēlētajā iekārtu izstrādes variantā kā trūkumu varētu uzskatīt to, ka salātu fasēšanu ir paredzēts veikt ar rokām, kas ievērojami paildzina darba ilgumu, kā arī tas, ka dēļ tā, ka salātu fasēšanu veic ar rokām, papildus jāparedz darbinieks fasēšanas telpā.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −11,41 €
Work pack Nr. 1237534
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register