Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:747247
 
Author:
Evaluation:
Published: 22.03.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Extract

Rezultāti un to izvērtējums:
Pēc eksperimentāliem datiem kalcija (II) jonu masa dzeramajā jogurtā Vilvi drinking ar persiku un aprikožu garšu ir (118,33±0,98) mg uz 100 g produkta. Pēc literatūras datiem kalcija saturs dažāda veida jogurtiem svārstās no 80 līdz 310 mg uz 100 g produkta un ir atkarīgs gan no pārējām sastāvdaļām, gan no paša ražotāja. [3] Kalcija saturs līdzīgos jogurtos tika apkopots 3. tabulā. [4] Analizējamā jogurta parauga kalcija masa iekļaujās teorētisko vērtību intervālā. Drošības intervāls sastāda 0,83% no iegūtas vērtības, kas norāda uz mazo rezultātu izkliedi. Viens no kļūdas avotiem ir stehiometriskā punkta noteikšana analizējamā parauga titrēšanas laikā. Krāsa mainījās no rozas uz violeti-rozo un tad uz violeto krāsi, ko bija grūti atšķirt.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register