Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:143028
 
Author:
Evaluation:
Published: 07.03.2017.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Zefīra ražošanas shēma    2
1.1.  Cukura - glikozes sīrupa sagatavošana vārīšanas iecirknī    3
1.2.  Izejvielu apstrāde kulšanas iecirknī    3
1.3.  Atlietā zefīra turpmākā apstrāde cehā    5
2.  Infrasarkanais termometrs    7
3.  Hidrometrs    8
4.  Svari    9
5.  Manometri pārtikas rūpniecībā    10
  Izmantotā literatūra    11
Extract

3.) Zefīra pakošana, svēršana, apvilkšana ar plēvi.
Zefīra gatavību pakošanai nosaka kvalitātes kontrolieris. Pēc žāvēšanas un atdzesēšanas dēļus ar zefīra pusītēm strādnieks novieto uz transportierveida virzošajām ķēdēm, kur notiek appūderēšana ar pūdercukuru vai vafelēm, kuras tiek izsijātas caur sietiem S-66 un S-68 (skat. darba instrukciju). Iesaiņotājs ar rokām veic zefīra pusīšu salīmēšanu vienā veselā, un pakošanu. Nepareizas formas un konsistences zefīra pusītes pakotāji atlasa plastmasas kastēs kā ražošanas atlikumus. Pie ražošanas atlikumiem pieskaita arī zefīrus, atlietus no pirmām divām kūlšanas mašīnām. Ražošanas atlikumu daudzums un izcelsme tiek fiksēti reģistrācijas kartē.
Zefīru sver uz elektroniskajiem svariem un pako gofrētā kartona kastēs vai fasē maisiņos uz kuriem ar printeri tiek uzdrukāts ražošanas un realizācijas laiks. Pakotājs regulāri kontrolē svara atbilstību un ir atbildīgs par to. Brigadieris nodrošina 10 fasēto produkcijas vienību neto mērījumus un katrai šķirnei 1 reizi maiņā ieraksta mērījumus Produkta (fasēto) svēršanas karte, sarēķina vidējo vērtību 10 mērījumiem. Mērījuma vidēja vērtība nedrīkst būt mazāka par marķējuma norādīto nominālo daudzumu. Ja 10 mērījumu vidēja vērtība ir mazāka par nominālvērtību, brigadieris ziņo iesaiņotajiem un viņi maina zefīra gabalu skaitu maisā vai pako kā sveramo produkciju.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register