Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
12,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:260547
 
Evaluation:
Published: 27.10.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

VI KAMPAŅAS SEKU (PĀRDOŠANAS) MĒRĪJUMI
Kampaņas seku (pārdošanas) mērījumi- runājot par sekām, tās būs pozitīvas, ja pieaugs auditorija gan ATRem televīzijas kanālam, gan, protams, pašam „@slodzes” humora šovam.
Mērījumi
Jāapzinās mēdiju tirgus, jo masu mediji tiek patērēti kā produkts, televīzijas kanāla ARTem iespējamā auditorija, humoršova tēls, tā konkurenti ARTem televīzijas kanālā, laiks kurā humoršovs iznāks, un katra mēneša beigās izvērtēt patērētāju apmierinātību ar redzēto, iespēju rakstīt komentarus “@slodzes” mājaslapā, sūtīt e-pastus vadītajiem ar ieteikumiem.

Pēc kampaņas noslēguma
Labāka ir mazāk intensīva reklāmas aktivitāte, bet pastāvīgāka. Šāds veids visvairāk piemērots būtu atgādinošajai reklāmai, kura vienmēr liks cilvēkiem atcerēties vārdu „@slodze” un saistīt to ar improvizācijas humoršovu.
Reklāmas kampaņas novērtēšanu varētu uzskatīt par viskritiskāko kampaņas plānošanas posmu. Šis posms ir domāts gan kampaņas sākšanās efektivitātes novērtēšanai, bet arī, lai nodrošinātu vērtīgas zināšanas nākotnei.
Novērtēšana sastāv no diviem posmiem:
Pagaidu novērtēšana, kas dod iespēju pārstrādāt un sakārtot kampaņu pirms pabeigšanai, lai paaugstinātu tās efektivitāti. Tā ļauj iegūt ciešāku saikni starp reklāmas mērķiem un paredzamajiem kampaņas rezultātiem.
Iziešanas novērtēšana – tā notiek kampaņai beidzoties. Ir iespējamas arī dažādas pēc kampaņas pārbaudes.

Priekšlikumi:
Jāmeklē dažādas alternatīvas, lai samazinātu reklāmas kampaņas plānošanas izdevumus. Piemēram, mērķa auditorijas izvēlē izmantot citu, līdzīga profila uzņēmumu iegūtos pētījumu datus, nevis pašiem veikt izpēti. Vai arī, piemēram, izvēloties mēdijus, atrast lētāko (piemēram, ievietot reklāmu avīzēs, nevis žurnālos).
Tomēr, manuprāt, vissvarīgākais ir pareizi aptaujāt fokusa grupu, lai apzinātos tās vēlmes veidojot turpmākos „@slodzes” raidījumus. Rezultāti netiks panākti uzreiz ir nepieciešams laiks, lai apgūtu un kvalitatīvi analizētu iegūtos datus, kuri palīdzēs veidot kvalitatīvu raidījumu Latvijā dzīvojošiem iedzīvotājiem.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register