Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:530779
 
Evaluation:
Published: 05.03.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Rīgā, 2004.gada___._________________

_________________________________________, personas kods/reģistrācijas Nr.: ______________________________, (turpmāk tekstā „Pārstāvis”), no vienas puses, un___________________________________, personas kods/reģistrācijas Nr._______________________________, adrese:___________________________________, (turpmāk tekstā „Klients”), no otras puses, turpmāk tekstā – „Līdzēji”, apzinādamies savas darbības juridisko nozīmi un sekas, bez maldības un viltus, kā arī neviena nepiespiesti, noslēdz šāda satura, līdzēju tiesību un saistību pārņēmējiem saistošu uzņēmuma līgumu (turpmāk tekstā „Līgums”):
1. Klients uzdod un Pārstāvis uzņemas saskaņā ar šī līguma noteikumiem un nosacījumiem sameklēt pircēju Klientam piederošam īpašumam, kas atrodas: _________________________________________________ (turpmāk tekstā „Īpašums”) līdz 2005.gada ______________. Klienta īpašuma tiesības ir reģistrētas Zemesgrāmatā ar kadastra Nr. ______________________________________.
2. Klients apliecina un garantē, ka vienīgi Klientam ir neierobežotas tiesības uz Īpašumu, ne ar ko neapgrūtinātas, ka īpašuma tiesības uz to nav nodotas trešajām personām un uz tām nepretendē trešā/s personas, tās nav ieķīlātas, par tām nav iesniegtas juridiskas prasības.
3. Klients nosaka Īpašuma pārdošanas cenu ________________ (_________________________________). Klienta noteiktā cena var tikt samazināta, taču tā nevar tikt noteikta zemāka par _________ (___________________________________).

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1198683
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register