Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
3,99
You save:
0,44 (11%)
Discounted price*:
3,55
Purchase
Add to Wish List
ID number:887493
Author:
Evaluation:
Published: 02.08.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Secinājumi
Apskatot abus grafikus,no līknes ar tvaika sastāvu(tā ir līkne virs šķīduma sastāva līknes) saskatāms, ka destilējot šķīdums kļūst nabagāks ar acetonu un tā rezultātā pieaug šķīduma vārīšanas temperatura. Attēlotās līknes ir destilācijas līknes bez ekstrēmiem; ņēmot vērā to ka destilācijas līknes nav taisnes, tad dotais šķīdums attiecīgajās koncentrācijās ir neideāls šķīdums, novērojama novirze no Raula likuma.
Analizējot brīvības pakāpes sakarā ar to, ka sistēma atrodas norobežotā telpā(p=const), iegūst- lauks virs tvaika sastāva līknes ir vienfāzes lauks( līdzsvarā tvaika fāze) un brīvības pakāpju skaits (v-2-1+1) ir 2 un pastāv iespēja mainīt divus sistēmas parametrus. Uz līknēm līdzsvarā ir 2 fāzes(tvaiks un šķīdums) un brīvības pakāpju skaits ir (v=2-2+1) 1, mainīt var vienu sistēmas parametru(temperature vai šķīduma sastāvu). …

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −5,98 €
Work pack Nr. 1367114
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Vārīšanās temperatūru izobāras. Destilācijas līknes”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/887493

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register