Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
12,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:669618
 
Author:
Evaluation:
Published: 07.03.2017.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    4
1.  Produkta vispārīgs apraksts    5
2.  Zefīra ražošana    6
2.1.  Zefīru iedalījums un izgatavošanas veidi    9
2.2.  Produkta sastāvs uz 100 gramiem    10
2.3.  Zefīra organoleptiskie rādītāji    11
2.4.  Tehnoloģiskās ražošanas shēma    12
2.5.  Blīvuma noteikšana zefīram    13
2.6.  Izstrādājuma gabalu skaita noteikšana    13
2.7.  Skābuma noteikšana titrējot    14
2.8.  Mitruma noteikšana    14
2.9.  Fēlingu metode reducējošo vielu noteikšanai    15
3.  Ietekmes uz vidi novērtējums    16
3.1.  MET matrica    16
3.2.  Elektroenerģija    16
3.3.  Ķīmiskās vielas un izejmateriāli    16
3.4.  Emisija gaisā un tās ietekme uz vidi    17
3.5.  Emisija ūdenī    17
3.6.  Augsnes aizsardzība    17
3.7.  Trokšņa emisija    17
3.8.  Atkritumu veidošanās un apsaimniekošana    18
4.  Normatīvie akti    19
  Secinājumi    21
  Izmantotā literatūra    22
Extract

2.9.Fēlingu metode reducējošo vielu noteikšanai
Fēlingu metodi kā ekspresmetodi izmanto ātrai reducējošo vielu noteikšanai cukura sīrupam, karameļu sīrupam, karameļu masai, karamelēm-ledenēm, karamelēm ar augļu-ogu pildījumiem, marmelādēm, zefīriem.
Analīzes gaita: iesvaru nosver uz laboratorijas svariem ar precizitāti ±0.01 gr., pārnes koniskā kolbā, ar pipeti pielej 10 mL Fēlinga 1. šķīdumu, 10 mL Fēlinga 2. šķīdumu, 10 mL destilētu ūdeni. Maisot, silda uz plītiņas, līdz uzvārās, vāra 1. minūti. Nepārtraucot vārīšanu, piepilina 3 pilienus metilēnzilo šķīdumu un, nenoņemot no plītiņas titrē ar saharozes šķīdumu līdz izzūd zilā krāsa.
Fēlinga šķīdumu titra noteikšana. Koniskā kolbā ar pipeti ielej 10 mL Fēlinga 1. šķīdumu, 10 mL Fēlinga 2. šķidumu, 10 mL destilētu ūdeni, 8,0-9,0 mL inverta standartšķīdumu- saharozi. Maisot, silda uz plītiņas, līdz uzvārās, vāra 1. minūti. Nepārtraucot vārīšanu, piepilina 3 pilienus metilēnzilo šķīdumu un, nenoņemot no plītiņas, titrē ar saharozes šķīdumu līdz izzūd zilā krāsa. Nolasa titrēšanai izlieto saharozes šķīduma daudzumu.

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register