Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:862266
 
Author:
Evaluation:
Published: 20.04.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Iepriekšējās šīs konferences daļās mēs esam apskatījuši to unikāli nozīmīgo pozīciju, kādu jurista profesija ieņem demokrātiskā sabiedrībā.
Pēdējā daļā šī pati tēma tiks akcentēta no cita aspekta: no cilvēktiesību aspekta. Attiecībā uz cilvēktiesībām (tāpat kā visām pārējām tiesībām) ir vienlīdz taisnība, ka advokāti pilnībā nodrošina vai arī viņiem vajadzētu nodrošināt šo tiesību ievērošanu. Advokāta pienākums ir arī veicināt un pieprasīt cilvēktiesību jautājuma nepārtrauktu pētīšanu un attīstīšanu; un pakāpenisku, bet neizbēgamu cilvēktiesību ievērošanas un izpratnes veidošanos par vispārēju, pašsaprotamu un nodrošinātu.
Pašlaik nav gandrīz nevienas tādas tiesību sfēras, kurā advokāti rosinātu vairāk pretrunas un saskartos ar naidīgumu, kā tad, kad jāaizstāv cilvēktiesību jautājumi. Tā ir tiesību sfēra principiālajiem un drosmīgajiem - advokātiem, kādi mēs visi vēlētos būt.

Taisnīga tiesa
1. No visām tiesībām un brīvībām, kas nodrošinātas Eiropas konvencijā, neviena nav tik acīmredzami saistīta ar jurista profesiju kā tiesības, kas nodrošinātas šīs konvencijas 6. pantā. īsi sakot: tiesības uz taisnīgu tiesu.
2. Tiesāšanās vadīšana nekādā gadījumā nav vienīgais advokātu pienākums. Advokātiem ir daudzi citi vienlīdz nozīmīgi vai iespējams pat nozīmīgāki pienākumi. Bet palīdzība tiesāšanās jomā ir tā darbība, kurā advokāti ir atzīti par sevišķi kompetentiem un labi sagatavotiem. Pilnībā taisnīgi - juristi ir vienreizēji kvalificēti šim juridiskajam darbam. Pamatojoties uz šiem iemesliem, ir skaidrs, ka nosacījumi, kas nodrošina tiesāšanās pamatu, tas ir, taisnīgu tiesu - ir vistiešākajā saistībā ar mūsu profesiju.…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register