Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:466616
 
Author:
Evaluation:
Published: 21.10.2023.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2021 - 2025 years
Extract

Kādas rakstura iezīmes tiek pieprasītas?
Uzmanība pret detaļām bija visbiežāk minētā īpašība, 70% kafejnīcu un restorānu norādīja, ka tā nepieciešama pavāra amatam. Tas ir neieciešams, jo ēdiena gatavošanā bieži ir jāveic precīzi mērījumi un precīzi jāievēro receptes. Augstu tika novērtētas arī komandas darba prasmes (65%), jo pavāri bieži strādā straujā, augsta spiediena vidē un viņiem ir jāsadarbojas ar citiem virtuves darbiniekiem. Bieži tika pieminēts arī radošums (55%), jo šefpavāriem bieži tiek uzdots izveidot jaunus ēdienus un ēdienkartes elementus. Bieži tika pieminēta arī spēja strādāt zem spiediena (50%) un laika plānošanas prasmes (45%), uzsverot, cik svarīgi ir efektīvi un produktīvi strādāt rosīgā virtuvē. Kā arī visi restorāni un kafejnīcas prasa augstu atbildības sajūtu (100%)…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register