Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:553802
 
Evaluation:
Published: 08.09.2020.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Auksto un saldo ēdienu apstrādes telpa
Saldo ēdienu gatavošanai jāiekārto atsevišķa darba vieta.
• Šo cehu vēlams iekārtot ēkas ziemeļu pusē. jābūt 2-3 aukstuma skapjiem, 2-4 darba galdiem (svaigiem un vārītiem produktiem), galda svariem. Telpa var būt aprīkota ar mehāniskajām rīvēm, griezējiem, putotājiem un citām elektromehāniskām iekārtām
Šeit gatavo aukstos un saldos ēdienus, sviestmaizes, uzkodas u.c. produkciju.
• Šajā telpā ir daudz produkcijas, kas netiek termiski apstrādāta, tādēļ īpaši stingri jāievēro sanitārās prasības.
• Visus ēdienus gatavo īsi pirms realizācijas

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register