Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:158361
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.02.2021.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Rezultātu analīze un izvērtēšana

1. Kurā mēģenē bija vislielākā enzīma koncentrācija? Kas par to liecina?
Vislielākā enzīma koncentrācija bija glāzē nr. 3. Šajā glāzē visilgāk no kartupeļu gabaliņiem izdalījās skābekļa burbuļi- visilgāk notika reakcija.
2. Kādi apstākļi varēja ietekmēt eksperimenta rezultātus?
Ūdeņraža peroksīda koncentrācija, kartupeļa šķirne, precizitāte, ūdeņraža peroksīda daudzums, kartupeļa gabaliņa izmērs.
3. Kā var uzlabot eksperimentu, lai rezultāti būtu precīzāki?
Precīzi sagriezt vienādus kartupeļu gabaliņus; precīzi nomērīt ūdeņraža peroksīda daudzumu tā, lai visās glāzēs tas būtu vienāds

Secinājumi
Pētījumu rezultāti apstiprina hipotēzi, ka visvairāk skābekļa burbuļi no kartupeļa gabaliņa virsmas izdalīsies mēģenē, kurā tiks ielikts lielākais daudzums kartupeļu. Var arī secināt, ka enzīma koncentrācijas palielināšanās palielina katalizētās reakcijas intensitāti.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register