Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:936750
 
Author:
Evaluation:
Published: 21.04.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Banketa norises vietas raksturojums    4
  Banketa telpas raksturojums    5
  Galdu un galdu klājuma raksturojums    6
  Galda noformējums    6
  Dzērienu izvietojums    7
  Ēdienu izvietojums    7
  Banketa norises raksturojums    8
  Darbu kārtība    8
  Banketa norisei nepieciešamo resursu raksturojums    9
  Banketa norises nodrošināšanai tiks piesaisīti sekojoši darbinieki    9
  Banketam nepieciešamais inventārs (Tab. 1)    9
  Ēdienkarte    10
  Banketa pieteikuma veidlapa    11
  Izmaksas    12
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    13
Extract

Banketa norises raksturojums
Bankets paredzēts kā izbraukuma bankets ar furšetes tipa apkalpošanu. Furšetes banketa veids ir plaši pielietots. To klāj gan lielam viesu skaitam, gan nelielam organizējot dažādas prezentācijas, izstādes vai seminārus. Internacionāli šī galda klājuma ēdienu dēvē kā “finger food” jeb ēdienu, kura baudīšanai nav nepieciešami galda piederumi.
Viesmīlis sagatavos dzērienus un pavārs sagatavos uzkodas neilgi pirms banketa. Ēdienus nav paredzēts pasniegt karstā veidā, tās būs aukstās uzkodas.
Darbu kārtība:
Banketa norises vietā viesmīlis ieradīsies pusotru stundu pirms banketa sākuma, plkst.11:00, ar jau sagatavotiem ēdienim un dzērieniem. Dzērieni tiks piegādāti speciāli tiem paredzētos traukos, lai neatdzistu.
Banketam paredzētajā telpā tiek ienests viss nepieciešamais inventārs, ēdieni un dzērieni.
Galdi tiek novietoti tiem paredzētājā vietā atbilstoši shēmai (4. att.) un izbīdīti pilnā garumā.
Uz galdiem tiek uzklāti galdauti un ar klipšiem piestiprināti galda svārki.
Sākot no kreisās malsa uz dzērienu galda tiek novietots inventārs: Piecpadsmit 100ml krūzītes ar apakštasīti un karotīti tiek novietotas 3 vertikālās rindās paralēli galda īsākai malai pa 5 krūzītēm vienā rindā, blakus tiek novietots kafijas termoss ar apakštasīti zem kafijas uzpildes sūkņa, lai nenosmērētu galdautu, tālāk blakus termosam labajā pusē tiek novietots cukurtrauks un piena trauks. …

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register