Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:449307
 
Author:
Evaluation:
Published: 06.12.2007.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Gaļas kvalitātes prasības.

Realizācijā nonākušajai gaļai jābūt svaigai, pareizi apstrādātai ar atbilstīgiem nobarojuma kategorijas spiedogiem. Pēc svaiguma gaļu iedala:
Svaiga(atvēsinātā, svaigi sasaldētā, svaigi atlaidinātā);
Šaubīgas(apšaubāmas) kvalitātes;
Bojāta.
Gaļas kvalitāti nosaka gan organoleptiski, gan laboratoriski. Organoleptiski nosaka gaļas ārējo izskatu, gaļas konsistenci, smaržu, zemādas tauku, kaulu smadzeņu, cīpslu stāvokli, izvārītā buljona kvalitāti u. c.
Šaubīgas (apšaubāmas) kvalitātes gaļu realizēt uztura gatavošanas vajadzībām nedrīkst, to ar sanitāro un veterināro dienestu atļauju pēc īpašas apstrādes var lietot rūpnieciskai pārstrādei.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register