Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:754047
 
Author:
Evaluation:
Published: 10.03.2021.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Kā pareizi turēt glāzi?
Viss ir atkarīgs no glāzes formas. Baltā, sarkanā vīna glāzes turot ar 3 pirkstiem kājiņas vidū, bet šampanieša garos, šauro glāzi- tuvāk kājiņas apakšai. Nekad pirksti neaptver stiklu - pirmkārt, saglabājas vīna temperatūra, otrkārt stikla tīrība. Nav ieteicams turēt glāzi ar vidējo pirkstu un īkšķi. Ja cilvēks paņem vīna glāzi ar rādītājpirkstu un īkšķi, no malas šis žests var šķist kā riebuma un necieņas pazīme visiem apkārtējiem. Tādējādi var ļoti spēcīgi apvainot un aizskart svētku rīkotājus. Pat ja vīna glāze ar vīnu ir salīdzinoši maza un to var viegli noturēt ar diviem pirkstiem, to joprojām nav vērts darīt. Pretēji ētikas standartiem ir glāzes bļodas daļas turēšana uz plaukstas. Ja vīna glāze atrodas plaukstā, tas ne tikai izskatās neglīti no estētiskā viedokļa, bet arī vīns ķermeņa temperatūras dēļ uzsilst. Un šo dzērienu vajadzētu dzert aukstu. Kā arī nav ētiski pareizi, turot vīna glāzi, izliekt uz āru mazo pirkstiņu uz sāniem.
Alkohola pasūtīšana restorānā
• Ja alkoholiskā dzēriena pudele tiek atnesta spainītī ar ledu, tad to atver un glāzēs salej oficiants. Tad, kad tā ir iztukšota, pudeli novieto blakus spainītim.
• Apmeklētājs rūpīgi nopēta atnestās pudeles etiķeti, pēc tam oficiants nedaudz ielej vīnu glāzē. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register