Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:165527
 
Evaluation:
Published: 02.10.2008.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Kartupeļu putra – viegla un gaisīga piedeva dažādiem ēdieniem. Veselīga, barojoša un viegla – apēd un aizmirsti. It kā vienkāršs ēdiens, bet vai tikai? Taisīt to parastu vai arī sarežģītu tas jau ir tikai laika vai arī gaumes jautājums, bet galvenais lai ir garšīgi. Kartupeļu putra nu reiz ir tas ēdiens, kas ļauj saimniecei pierādīt savu meistarību un māksliniecisko talantu.
Katrā valstī kartupeļu putru gatavo mazliet savādāk, taču ar vislielāko izdomu izceļas franči. Viņi no putras gatavo daudz un dažādus ēdienus, kam katram ir savs nosaukums.
Kartupeļu putrai pievieno sasmalcinātas mandeles un melnās trifeles, veido bumbiņas, apviļā tās olu – piena maisījumā, apcep friterī un iegūst kartupeļus Bernī.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,48 €
Work pack Nr. 1148935
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register