Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:510621
 
Evaluation:
Published: 11.01.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Not used
Extract

Ar inovatīvās uzņēmējdarbības subjektiem būtu jāsaprot fiziskas personas, kas nodarbojas ar uzņēmējdarbību zinātniski tehnoloģiskajā sfērā, nedibinot juridiskus veidojumus, tas ir – individuālie uzņēmēji, kas ieguvuši apliecinājumu savai darbībai inovāciju jomā. Pie šādiem inovatīvās uzņēmējdarbības subjektiem varētu pieskaitīt izgudrotājus, konstruktorus, tehnologus un citas radošas personas, kas nodarbojas ar dažādu jaunievedumu izstrādi un realizāciju dažādās ekonomikas nozarēs.
Inovatīvās uzņēmējdarbības attīstība ir atkarīga no virknes dažādu faktoru, starp kuriem būtu jāmin darbinieku zinātniskās izglītības līmenis un skaits, kas nodarbināti dažādās ekonomikas nozarēs, īpaši tajās, kas nosaka vispārīgo ekonomikas attīstību un izaugsmi. Inovatīvās uzņēmējdarbības izveide un attīstība ir atkarīga no darbaspējīgo iedzīvotāju izglītības līmeņa, zinātnisko kadru sagatavotības līmeņa, kas spētu ne tikai piedāvāt inovatīvas idejas, bet arī tās sekmīgi realizēt praksē.
Galvenā loma zinātniski tehnoloģiskās sfēras attīstībā pieder zinātniskām organizācijām. Zinātniski tehniskā progresa un inovatīvās uzņēmējdarbības attīstību visās ekonomikas nozarēs nosaka juridisku personu - zinātniski pētniecisko organizāciju klātbūtne, kas kompleksi un mērķtiecīgi risina ne tikai zinātniskos pētījumus, bet arī saskaņā ar līgumattiecībām ar dažādiem uzņēmumiem un organizācijām, kas darbojas dažādās ekonomikas sfērās, īsteno inovatīvo ideju realizāciju konkrētās precēs un pakalpojumos, ieviešot jaunas tehnoloģijas. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register