Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:472263
 
Author:
Evaluation:
Published: 09.02.2022.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Īrijas Nodokļu un Muitas administrācijas aktuālās stratēģijas analīze un novērtējumu attiecībā pret stratēģiskās pārvaldības Steinera stratēģiskas plānošanas modeļa teorētiskām nostādnēm    4
2.  VID aktuālās stratēģijas analīze un novērtējumu attiecībā pret stratēģiskās pārvaldības Steinera stratēģiskas plānošanas modeļa teorētiskām nostādnēm    5
  Secinājumi    7
Extract

Secinājumi
Ja mēs skatāmies kopējo VID darbības un attīstības stratēģijā 2017.−2019.gadam, tad izšķirt Steinera modelī noteiktos pieturas punktus ir iespējams. Var akcentēt katru no Steinera modeļa punktiem.
VID darbības un attīstības stratēģijā 2017.−2019.gadam ir ļoti detalizēta. Katrs pīlārs ir kā atsevišķa maza stratēģija, kuras uzbūvē var saskatīt Steinera modeli.
VID darbības un attīstības stratēģijā 2017.−2019.gadam ir skaidri noteikti mērķi, vērtības un vīzija. Stratēģijā ir ļoti sīki izstrādāts katrs pīlārs ar mērķiem un punktiem mērķu īstenošanā.
VID stratēģijas tiek izstrādāta pamatojoties uz Latvijas Republikas normatīvās bāzes prasībām. Tātad pamatā pirmajā kārtā ir normatīvais regulējums, kādai jābūt darbības un attīstības stratēģijai nevis kāda no stratēģiskās plānošanas modeļa teorētiskām nostādnēm. Latvijas Republikas valsts iestādes ir savā veidā ierobežotas primāri sekot stratēģiskās plānošanas modeļa teorētiskām nostādnēm.
Salīdzinot Īrijas Nodokļu un Muitas administrācijas aktuālo 2020 - 2022. gada stratēģiju ar Steinera modeli varam atzīmēt tikai daļu no tiem, tādus kā iekšējās un ārējās vides apzināšana, mērķi – organizācijas misija un vērtības un bāzes stratēģijas izstrāde – resursu un produktu apzināšana.
Īrijas Nodokļu un Muitas administrācijas aktuālajā stratēģijā ir skaidri saskatāma stipro un vājo pušu apzināšana, kā izmantot stiprās puses un kā padarīt vājās – stiprākas.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,48 €
Work pack Nr. 1390500
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register