Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:475709
 
Author:
Evaluation:
Published: 09.06.2020.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

11. Kādas asociācijas un kultūras pieņēmumi jāņem vērā, lai adekvāti saprastu šīs zīmes?
Jāņem vērā normas, kas ietekmē to, kādā veidā cilvēks runā un uzstājas televīzijas priekšā. Tādejādi jāsaglabā gan pieklājīgs izskats priekš televīzijas, kā arī jāizmanto atbilstoša leksika un jāizturas atbilstoši šīm normām.
12. Kādu ideoloģisko vēstījumu tās pauž? Vai dažādi cilvēki „nolasītu“ pētāmo vēstījumu dažādi? Kā? Kādēļ? No kā atkarīgas dažādas interpretācijas? Kā izmaiņas darba ideoloģiskajā kontekstā izmainītu pašu darbu?
Domāju, ka šeit cilvēki nevis nolasītu šo konfliktu dažādi, bet sadalītos kategorijās – vieni būtu Lindas pusē, vieni Kaimiņa pusē, trešie saprastu abu rīcības iemeslus. Šīs interpretācijas atkarīgas no tā, kā cilvēks šo situāciju izprot un ar kuru no pusēm spēj labāk identificēties.
13. Kā jūs vērtējat abu (visu) komunikatoru komunikācijas prasmes (profesionālās un neprofesionālās) un sniegumu šajā komunikācijas aktā, tā kvalitāti?
Nešaubos, ka Lindai Krūmiņai ir profesionālas žurnālistes prasmes, jo citās intervijās viņa sevi ir labi parādījusi, bet šajā situācijā viņa pārāk asi reaģēja uz Kaimiņa izteikumu, ko var saprast, bet to tomēr varētu labāk nokārtot aiz kadra. Tomēr , arī Kaimiņa kunga ,varu teikt profesionālās komunikācijas prasmes, kā aktierim un politiķim, ir līmenī. Tomēr izteikumu pēc kura sākās konflikts viņš varēja neteikt, vai pasniegt to delikātāk. Jo rezultāts bija acīmredzams – sievieti tas sāpināja, kā rezultātā ieslēdzās aizsardzības mehānismi un sākās konflikts.
Nobeigumā: Uzskatu, ka abi 2 no komunikācijas procesā iesaistītajām personām, vēlējās viens pār otru izrādīt zināmā mēra varu. Abi pārcentās, tādejādi radot saasinātu situāciju un konfliktu, kas pēc tam pabojāja gan Lindas Krūmiņas karjeru, gan paspilgtināja Kaimiņa tēlu kā lielu provocētāju un ļoti atklātu runātāju.

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,48 €
Work pack Nr. 1379760
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register